7 časť

53 8 1
                                    

 S pohladu Sell: Ráno som sa prebudila a cítila na bokoch ruky.Slabo som sa usmiala a otočila.Dobré ránko zlato.Povedal David a vtisol mi jemný bozk.Dobré miláčik.

Čo si dáš na raňajky? Hm? pospíš a ja ti spravím raňajky do postele? čo ti na to? 

A preto ťa tak milujem.Ďakujem zlato.Vdačne som sa usmiala.

David zbehol dole a už som počula niake tie buchoty.Otočila som  sa na druhú stranu a po chvíli som zase zaspala.

S pohladu Davida:

Zabuchol som dvere a vybral som sa do kuchyne.Ospato som premýšlal čo spravím.S premýšlania ma vytiahol nemylí pohlad do kuchyne.

Falošne som sa usmial na Codyho. 

Ahoj :)

Ahoj David 

Tak čo ako si sa vyspal?

Dalo sa :)

Hej Cody? Chcel by som s a s tebou porozprávať.

V pohode teraz či potom? 

No vlastne spravím Sell raňajky a potom ja za tebou dojdem.

Okey budem v obývačke.

Ach ten zmrd.Nemôžem ho ani cítiť.Dúfam že Sell zase zaspala.Vytiahol som rýchlo všetky potrebné veci a pustil sa do vajíčok.Moc som sa s tím nehral.Chcel som ísť už konečne za tím Codym.Ked to bolo konečne hotové zaniesol som to Sell do izby.Ešte som sa presvedčil či naozaj spí a šiel za Codym.

No  Cody som tu ale vieš lepšie by bolo keby ideme niekde na kávu.

No v pohode ja mám čas.

Tak ideme mojím autom do starbucku.

--------------------------------

Objednal som si kávu a Cody čokoládu.Sadli sme si a chcel som hned začať tak som teda začal no ani som nevedel ako.

No Cody vieš neviem ako začať ale poviem ti jedno.Viem o tebe všetko takže je zbytočné ma o niečom presviedčať.Takže určite poznáš Kelly.Bola to moje dievča až dokedy si ju neomámil a neznásilnil.Cody viem dobre že to bolo takto.Už sa s toho nevypletieš.Chcem ťa len upozorniť aby si si od Sell držal odstup a čo najskôr vypadol rozumieš? 

Cody na mňa čumel jak keby som bol mimozemštan ale nakoniec prikývol.

Dobre teda to je všetko.Chod sa zbaliť a vypadni čo najskôr.Pokial nechceš aby sa o tom Sell dozvedela.

Vstal a odišiel.Na to som čakal.Myslel som si že to dopadne horšie ale celkom to šlo.Chcel som ešte potešiť Sell tak som šie do kvetinárstva a kúpil jej ruže.A stavil som sa v hračkárstve pre obrovského maca.Dúfam že sa poteší.

S pohladu Sell:

Vstala som a cítila som ako som sa dobre vyspala.Otvorila som oči a vedla mňa bola tácka s raňajkami.Ako ja toho Davida milujem:).Ked som všetko zjedla,vstala som a otvorila skriňu.Obliekala som si tielko na ramienka a  čierne legíny.Zišla som dole no nikoho nikde.Kevin ešte asi spal ale David tam nebol.Vošla som do kuchyne kde bol položený lístok

Šli sme s Codym na kávu ochvílu sme späť. D

Usmila som sa a šla do obývačky,zapla telku a čumela čo tam dávajú.A čaala kým prídu.Nemyslela som si že David by niekam šiel s Codym.Ked sme včera sedeli moc sa k sebe nemali a zrazu šli na kávu.Hmm divné.Ale som celkom rada.Konečne som počula buchnutie dverí.Išla som do chodby a uvidela Codyho.

Ahoj :) - usmiala som sa 

To tvoje ahoj si niekam strč.Dobre ma teraz počúvaj.okamžite si padaj po kufor ideme preč.Zbaľ sa a potom ma tuto počkaj.Rozumela si? ak nie tak si ma neželaj ty štetka..

Cody.. preboha čo sa ti stalo? 

Nič sa mi nestalo pohni si lebo inak uvidíš.

Panebože prišlo mi strašne zle.Ako sa mohol Cody tak chovať.Jediné čo ma ale zaujímalo bolo kde je David.No tolko sebavedomia sa na to spýtať som nemala.

Bežala som rýchlo do izby vytiahla som kufor a nahádzala som si odtial veci.Pozrela som sa či za dverami nestojí Cody.Nestál.Fú.Schytila som mobil a a napísala Davidovi.

Zlato neviem čo sa tu deje ale Cody je nasraný a niekam ma bere...Mala som si zbaliť veci.Mobil si berem zo sebou potom volaj.Lúbim ťa -Sell

Mobil som si schovala do kabelky a utekala s kufrom dole kde ma čakal Cody.

No konečne to ti trvalo.Teraz ma počúvaj! Budeš stále pri mne a NIKDY rozumieš? NIKDY nebudeš na nikoho kričať aby ti pomohol.Budeš robiť že sme pár.Je ti to jasné? Ak niekomu povieš že som ťa uniesol tak to dobre nedopadne..To ti je dúfam jasné.

Panebože..Čo sa stalo s Codym? Bojím sa  ho..Strašne..Keby tu teraz bol David.Ach..

S pohladu Davida:

Šiel som dosť pomaly.Asi sa stala  niaka nehoda.V tom mi na sedadle spolujazdca zapípal mobil.Viem asi sú tu niekde poliši ale je mi to celkom jedno.Schytil som mobil a začal čítať.

Zlato neviem šo sa tu deje ale Cody je nasraný a niekam ma bere...Mala som si zbaliť veci.Mobil si berem zo sebou potom volaj.Lúbim ťa - Sell

Ako som mohol byť taký kkt? A myslieť si že mi ten hajzel splní to čo som mu kázal.AAch strašne ma rozbolela hlava.Bohužial som nemohol ani pridať lebo som stál v niakej drbnutej zápche.Panebože čo ked jej niečo spraví.A v tom ma napadlo že by som mal zavolať Kevinovi.

Pííp Pííp nikdo to nezdvíhal.

Ano? David? 

Ahoj prepáč že ti volám tak skoro ale si doma? 

No nie my sme sa včera s Jess rozhodli že pôjdeme do hotela.Nechceli sme vás rušiť.

Čože? 

No.Prečo stalo sa niečo? 

No vlasne hej...Cody uniesol Sell.Všetko ti vysvetlím no ja len že či nevieš kde by mohli ísť..

Panebože Cody? No tak to neviem ale idem hned do domu.Čau keby niečo zavolám čááu.

 Túto časť venujem mojej naj naj naj naj kamke Bells (retardsonička)

dúfam že mi veríš!!! :)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 06, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Najlepšie letoWhere stories live. Discover now