𝕚.

147 21 22
                                    

André Silva;

Her insan hata yapar, irili ufaklı, bir sürü hata. Ben de sayısız hata yapmıştım, 22 yıllık hayatım boyunca. Fakat mevzu büyüklük sıralamasına gelince, listenin başına yazılacak şey belliydi.

Larissa'dan vazgeçmem.

Kelimenin tam manasıyla ondan vazgeçmiştim. Hem de aptal bir lise aşkı uğruna. Doğrusu, aşk demek de doğru değildi. Şimdilerde adını bile hatırlamadığım kız.. güzeldi ve çıkmıştık. Hepsi bu.

Her seferinde beni onun hakkında uyarmasına karşın Larissa'yla sürekli tartışmaya başladığımız döneme giriş yapmış, birkaç hafta içinde de ilişiğimizi kesmiştik.

Larissa Bernardo.
Ne olursa olsun her zaman yanımda olan tek insan. Ömrümün yarısını beraber geçirdiğim, ergenliğimin hararetli bir döneminde de sevgilimi ona tercih ettiğim -tabii çok sonradan pişman olduğum- arkadaşım.

Acaba şimdi nerede, nasıl bir hayat sürüyordu? Ve daha da önemlisi kimlerle...
Belki tüm o saçmalıklar yaşanmasaydı geleceğe dair kurduğumuz onca hayali yaşıyor olurduk şuan.

Venedik'te gondol turu, Eiffel Kulesi manzarasıyla piknik ve hafızamın beni hüsrana uğrattığı çokça plan..

Hatta bunun için bir liste bile hazırlamıştık beraber. Ah tabii, her şeyin bittiğini ağlayarak haykırdığı son görüşmemizde o kağıdı paramparça etmişti...

Şimdi ne olmuştu da onu özlemiştim, bilmiyorum. Tek bildiğim onu bulacağıma dair içimde hiç bu denli hissetmediğim kararlılık duygusunun beni yakıp kavuracak ölçüde olmasıydı.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 03, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

saudade ✤ andré silvaWhere stories live. Discover now