Bölüm #6- Sınav SONUÇLARI

30 2 0
                                    

Jessie rüyasında kendisinin öldüğünü görmüştü. Bununla nasıl baş edicekti?




 Bunu çözmek için rüyanın başına gitti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bunu çözmek için rüyanın başına gitti. Rüyanın başında artık hayattan sıkıldığını söyleyip bir binanın tepesine çıkıyor. İlk başta aşağıya doğru bakıyor bir anlığına tedirgin olsada ben artık sıkıldım diyor ve binadan atlıyor. Jessie bu seferde neden hayattan sıkıldığını merak ediyor. Rüyanın başını tekrar düşünüyor. Jessie( rüyadaki Jessie) camdan dışarıya bakıyor. Ve herkesin çok eğlendiğini görüyor. Fakat Jessie'ye(rüyadaki Jessie) baktığımızda çok mutsuz ve üzgün bir şekilde duruyor. Jessie onun hiç arkadaşının olmadığını fark ediyor. O tam "ben artık hayattan sıkıldığını" dediği anda yanına bir arkadaş gönderiyor o arkadaş kapıyı çalıyor ve kapıyı Jessie'nin( rüyadaki Jessie) annesi açıyor. "Siz kimsiniz?" diye soruyor. Kapıdaki arkadaş çok net bir cevap veriyor "ben kızınızın hayat arkadaşıyım" diyor annesi şaşırıyor. Annesi "o ne demek?" diye soruyor. Jessie'de( rüyadaki Jessie) kapıya gelip annesine "bu arkadaş kim?" diye soruyor. Kapıdaki arkadaş "ben senin mutsuz olduğunu hissettim ve seni mutlu etmek için seninle arkadaşlık kurmak istiyorum" der. Jessie çok sevinir çünkü o da diğerleri gibi oyun oynayıp sohbet etmek istiyor. Bir anda mutsuz ve hayattan umudunu kesmiş olan Jessie ( rüyadaki Jessie) sanki Dünyanın en mutlu insanıydı. Bu arada kahramanımız Jessie sınavı başarıyla tamamlamış oluyor. Müdür Norm jessie'nin neden anı yerine rüya gördüğünü merak ediyor. Jessie'de sınavı başarıyla tamamlamış olduğu için çok mutluydu.

 Jessie'de sınavı başarıyla tamamlamış olduğu için çok mutluydu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 29, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Büyünün TutsağıWhere stories live. Discover now