Pim en het avontuur van de marktplaats

21 0 0
                                    

PIM WANDELDE ZONDER ENIGE TWIJFEL OVER DE MARKTPLAATS VAN DE STAD HIJ DACHT ER NOOIT BIJ NA. WAT HIJ OOK DEED. HET BOEIDE HEM ECHT NIKS.

DAARDOOR VOND HIJ ZICH EEN GROTE NUL.

Met die reactie in zijn hoofd liep hij toch door. Langs de mensen met de gebakken vissen. Langs de mensen met de tomaten. Langs de mensen die bananen verkochten.. toen liep hij voorbij de oude man met de rollator.. de man wilde hem verkopen. Niet dat hij hem gebruikte. Maar Pim wandelde gewoon weer normaal zonder enigszins iets te zeggen.. met een gebogen hoofd wandelde hij langs de rauwe vis kraam. Toen voorbij de zuur-wandelstokken.

Hij smachtte er gewoon naar. Maar toen hij erheen liep kwam er een vent en greep de laatste. Pim liet zijn hoofd teleurgesteld zakken. Toen liep hij verder. Langs de show van Ali baba.. voorbij het hoeden kraampje.. hoeden kraampje? Ow. Pim liep naar het hoeden kraampje en paste een hoed. De hoed paste erg goed.. Pim deed een wenkbrauw omhoog en kreeg een grijnzende blik. Hij had echt niks te doen.. dus.. Pim sloeg de hoed hard op zijn hoofd en rende weg. Mensen riepen hem kwaad na. Pim hield wel van wat actie. Met zijn haar, wat hij onder zijn hoed had zitten, zwaaiend in de wind, en de geur van vrijheid in zijn neus, rende hij door de straten. Hij had het moment van zijn leven.. Pim sloot zijn ogen en genoot van het heerlijke gevoel. Plots voelde hij dat iemand zijn armen vastpakte en op zijn rug gelegd werden. JE BENT GEARRESTEERD! Hoorde hij. En kreeg handboeien om. De hoed werd van zijn hoofd afgerukt en Pim verscheen voor de rechter. Pim werd tot levenslang gevangenis straf veroordeeld. HET EINDE VAN PIM.

PimKde žijí příběhy. Začni objevovat