Part 8 - Goodmorning SUnshine

13 0 0
                                    

"Goodmorning sunshine" griner min morgenmenneske bror. Jeg ligner fkn lort hver morgen og gider egentlig ikke stå op. "Kom nu Majaaaa, vi skal ned og spise" råber William virkelig stressende. "Hold nu kæft" mumler jeg. "A hva siger du?!" Råber William og løber hen og begynder at hoppe på mig i min seng. Jeg skriger men griner også da han begynder at kilde mig. Ikke sådan en sjov kilden, men den der gør ondt, hvilket han gør med vilje. Han synes det sjovere at gøre på mig hvis det gør ondt. Lede satan. Men altså sådan kan jeg også lege. Jeg sparker ham lige i skidtet. Ikke hårdt, men ret smertefuldt. "opføre dig ordentligt" griner jeg til ham. "Fuck dig" siger han mens han holder sig for hans kugler.
Jeg var sammen med Marcus og Martinus i går og vi hyggede os mega meget. Marcus er ligeså sød og sjov som Martinus selvom jeg ikke kender ham ligeså godt.
Efter morgenmaden går vi tilbage på værelserne. Jeg skriver til Martinus og spørger om vu snart skal mødes. "HEJ MAJA" råber min 11'årige pap lillesøsterLinnea og træder ind på vores værelse. "Hva så?" Smiler jeg. "Det fordi Alexander kan ikke svømme, og nu du jo livredder noget, så kan du ikke komme ned og hjælpe?" spørger hun sødt. Alexander er jo så min mor og Christians søn på 8 og Linnea er Christians. "Søde Linnea, der er allerede livreddere dernede til at hjælpe jer" svarer jeg hende med et lille grin. Hun nikker og løber ud igen. Hun er så sød. Jeg tjekker min mobil. Martinus sendte en snap for fure minutter siden. "Skal arbejde om fem minutter, kan godt være sammen efter" står der. Jeg svarer bare med en selfie hvor jeg laver thumbs up. Jeg beslutter mig for at tage badetøj på og gå ned tik Linnea og Alexander. William eller mor eller Christian er der forhåbentlig også. Eller nok ikke Christian, da han jo arbejder. Jeg tager en tynd og halv gennemsigtig oversized T-Shirt på, og bikini under. Jeg går ud og lukker døren efter mig. Jeg står for enden af trappen. Jeg altid bange på det her tidspunkt. Bange for at mine mareridt bliver til virkelighed. Bange for at dø. Jeg går helt ud til gelænderet og holder godt fast imens jeg går ned. Da jeg kommer ned til bunden puster jeg letter ud, og sørger for at jeg ikke glider i noget på vej ud til poolen. "Gud hej Maja" siger en bekendt stemme. Jeg vender mig om. "Hej Martinus" svarer jeg med et stort smil "hvad laver du her?" "Jamen jeg er jo lige startet som livredder" svarer han. "Nej gud er det dit arbejde?" Spørger jeg overrasket. Han nikkede og sagde "Men vi ses nok senere så". Jeg fandt Linnea, William og min mor. "Hej, må jeg godt ligge mine ting her?" spurgte jeg hende. Jeg fik et Ja selvfølgelig, og tog min T-Shirt af og hoppede i vandet med Linnea og William. Vi gik lidt væk fra min mor. Eller, jeg gik og de svømmede. Og med det mener jeg at verdens bedste søster, som jo er mig, hjalp William fordi han ikke kunne.





























Hej, det mig. Her er jeg. Jeg lever stadig.

Everybody dies in their nightmares - M.G.Where stories live. Discover now