hoofdstuk 1

44 1 0
                                    

vanuit Zach:
ik kijk naar valerie ik haat haar. gek genoeg vind ik haar ook super leuk. ik pak een felsje ice tea en loop naar haar toe. ze gooit meteen haar tas af en geeft haar mobiel aan haar bff. als ik voor haar sta glimlacht ze ze trekt me dichterbij. ik pak haar bij haar middel en zeg:' ik haat je' ze zegt dan:' ik jou ook.' ineens zoen ik haar. ikvoel een drankje of iets op me gegooid worden en haar hand door me haar. ik gooi de ice tea over haar heen terwel we nog steeds ruig staan te zoenen. wanneer de bel gaat renen we samen naar een schoonmaak hok en kleden ons bijde om ik trek haar tegen me aan wanneer ik al klaar ben. 'je bent zo facking hot.' zeg ik dan. ik zoen haar in haar nek en til haar op en loop naar het lokaal vlak daarvoor zet ik haar neer. we gaan naar binnen alsof er niks is gebeurt.

later die dag ...
ik loop naar haar toe' ik haat je.' ze zegt dan:' ik jou meer' ik zeg dan: ' ik wil je zo facking graag.' ze zoent me dan ruig. ik til haar op en loop naar het verlaten schoonmaakhok. we gaan er naar binnen en doen hem opslot. ik zeg dan:' je bent zo facking irritant lekker.' ik pak haar goed vast en zoen ruig in haar nek. ze zegt dan:' de grot achter de waterval vamiddag na school wij met z'n 2e.' ik knik ze gooit wakter over me heen en zegt:' ik zie je later.' ik knik.

bij de waterval:
vanuit Valerie:
ik zit bij de waterval wanneer zach er is zegt hij:' ik haat jou ik haat het dat ik ben gekomen ik haat het dat je zo facking hot bent.' ik antwoord:' ik haat je maar je bent zo facking lekker. we gaan achter de waterval. ik doe z'n shirt uit en zoen hem. hij opent me blouse en doet die uit. ik begin ruiger te zoenen. dan ineens tilt hij me op en zegt:' kom je ook naar me verjaardagsfeest volgende week zaterdag?' ik knik hij zegt dan' ik wil zoveel met je.'

i hate and love you Место, где живут истории. Откройте их для себя