Capitolul 1:Schimbarea

1.3K 33 8
                                    

Ok inainte sa incepem va rog duceti-va si cititi si cartea noua!!!O SA VA PLACA ENORM DUCET-VA SA VEDETI DESPRE CE ESTE VORBA!!!😁😘

Emma P.O.V

Este cea mai urata zi din viata mea,AHHHHHHHHH,IMI URASC VIATA!!!!!!Trebuie sa imi schimb scoala sa imi las prietenele cele mai bune din cauza unei greseli care nu ma voi ierta niciodata.

Mama:Emma te rog deschide usa,trebuie sa vorbim!

Eu:Nuuuu vreau pleaca lasa-ma sa sufar singura!!!!

Mama:Emma am spus sa deschizi usa!

Eu deschid usa incet.Deschizand usa mama vine si ma ia in brate strans si imi spune:

Mama:Totul va fii bine o sa iti placa la noul tau liceu,o sa vezi,iti promit.

Eu:Si daca nu o sa fie asa,daca o sa se intample la fel?

Mama nu se va intampla nimic scumpa mea totul va fi bine nu vom spune la nimeni,ai grija cu cine te vei imprieteni si sa ai incredere in tine.Ne-am inteles??

Mama ma inteles mereu cel mai bine,noi doua suntem mai mult ca cele mai bune prietene,de cand tata ne-a lasat mama a fost distrusa complet si eu am fost singura care a ajutat-o sa treaca peste,acest lucru        ne-a unit si mai mult....

Eu:Uh-huh,( zic eu plangand incercand sa ma opresc)te iubesc mami,mersi ca esti lanaga mine.

Mama:Mereu,acum haide dute sa iti faci bagajele,vreau sa ne mutm din casa asta,ne-a lasat prea multe amintiri urate,acuma trebuie sa incepem o viata noua.

Spune mama si pleaca din camera.Sper sa fie cum a spus ea.Ma voi duce la Liceul Teoretic Decebal,sper sa imi placa acolo,adica stiu ca este super mare si ca oameni sunt de treaba,bine unii dintre ei.

A doua zi: 

Mama:Haide scumpo,esti gata??

Eu:Daaa,mai stai ca vin acuma.

De dimineata inaite cu o ora m-am trezit,mi-am facut un dus,m-am spalat pe dinti, m-am imbracat rapid cu ce am gasit prin bagaj,si dupa am plecat spre casa noua.

Peste 2 ore:

Eu si cu mama am aranjat totul prin casa noua si dupa i-am spus spus mamei ca ma duc sa imi fac repede dus si sa ies un pic pe afara ca numai puteam de cald.M-am imbrac
intr-un trening si m-am dus sa alerg putin prin parcul de langa noi.M-am pus la alergat si dupa 30 de minute am obsevat ca mi-sa dezlegat siretul adidasu-lui stang,cand deodata intra cineva in mine:

Eu:Heii ai grija pe unde mergi!!!ma ridic eu si vad ca era un baiat c-am de varsta mea....Nu imi venea sa cred era chiar arogatul de Cristi Munteanu.

Cristi:Nu,tu ai grija urmatoarea data sa nu te mai pui pe mijlocul drumului,spune el enervat apoi pleaca.

Ce nesimptit,stiam eu ca asa sunt Munteni,AHHHHHH,ii urasc,dupa ce el a intrat in mine mai are si tupeul sa comenteze...Si am plecat enervata foc in casa,am trantit usa cat am putut de tare de sa auzit in tot blocul,si mama ma intreaba:

Mama:EMMA MAMA,CE AI PATIT??spune mama speriata.

Eu:Ce am patit?!Am patit ca un badaran prost care il urasc a dat peste mine in parc-ul de langa noi si nici nu si-a cerut scuze chiar ma invinovatit ca a fost vina mea,ILLLLL URASCCC!!!

Mama:Calmeazate,si asa nu o sa il mai vezi niciodata lasa-l,da-l naibi de prost,gata calmeazate,vine mama si ma ia in brate.

A doua zi de ddimineata:

Astazi trebuie sa plec cu mama ca sa ma inscriu la noua mea scoala,bine adica deja sunt,astazi este prima mea zi de scoala si sunt foarte speriata.

Mama:Esti gata??

Eu:Daaa vinnn!

Ajung la scoala mama ma pupa pe frunte si pleaca eu ma duc la directorul scoli si imi spune:

Directorul:Buna,cred ca tu esti Emma din  cate am inteles,zice directorul si da mana cu mine,sper sa iti placa aici vino cu mine sa iti arat clasa ta.

Eu:Da desigur,mersi ca sunteti asa de amabil cu mine.

Directorul:Nu face nimic sa fii dragut nuu??

Ajungem noi si acolo directorul ma lasa la usa si pleca.Intru in clasa si toti copii se uitau la mine,Exact atunci sunase clopotelul.Intra profesoara si spune:Copii astazi avem o eleva noua,te rog poti sa vii aici si sa te prezinti?

Ma ridic si ma duc in fata clase-i,deodata doi baieti intra pe usa....Nu imi venea sa cred

Apropo am o alta carte numita "Complicated" duceti-va si vedeti despre ce e vorba!😘

Afla ce se intampla in capitolul urmator, pup😘😘

Iubire fara sfarsit(with Cristi and Vlad Munteanu)Where stories live. Discover now