13.

1.1K 97 7
                                    

Kello on jo jotain viis ja Joonas läks jo. En tiiä lähteeks Ede tänää vai huomen, mut ihan sama nyt on hyvä olla. Mä ja Ede istutaa meijän sohvalla ja katotaa jotain kauhuleffaa, en ees muista nimee.

Mä laitan mun pään nojaamaa sen olkapäätä vasten ja otan sen kädestä kiinni. Ede nojaa sen päällä mun päätä vasten ja kiertää sen käden mun ympärille.

Mä tykkään kauhuleffoista, tai no.. On niitä parempiaki, mut kyl tää menee. On tää kyl vähä pelottava.

"Pelottaaks?" Ede kysyy huvittuneena.

"No ei" vastaan ja nyrpistän nenää, koska leffassa roiskuu verta joka paikkaa. Me syödää poppareita ja juodaa limuu. Mutsi ja faija on jossai meijän perhetutun mökillä tän päivän ja huomisenkin. Jotenki tekis mieli käyä tänää baaris, mut ei sit kyl viittis, koska huomen ois aika paska olo. En tiiä, kattoo ny.

Loppu tekstit tuli näytölle ja mä katon mun vieressä olevaa jätkää ja se nukkuu. Se on aika söpö. Mä annan sen otsalle suukon ja se ei herää vielä. Kello on vähän yli kaheksan, et se ei oo ees paljoo, mut ihan sama.

"Hei herää" mä kuiskaan ja tökkäsen Edee kylkee. Ede vaa siirtyy niin, että se laittaa sen pään mun olkapäälle ja mä laitan mun pään sen pään päälle ja laitan silmät kiinni.

**

Herään siihen, ku ovi kolahtaa. Mä nousen enemmän pystyy ja katon ovelle. Mutsi ja faija. Kello on viis yöllä ja ne tulee himaa. Mitä vittuu?

"Mitä te teette?" mä kysyn ja nousen ylös niin, että Ede herää.

"No tullaa kotii" mutsi sanoo ja laittaa kengät sivulle.

"Kello on viis yöllä" mä sanon ärtyneenä.

"Anteeks, että herätimme, mutta meijän oli pakko tulla kotii, koska siellä mökillä tapeltii ja sellasta" faija sanoo. Mä vaa hymähän ja viiton Eden seuraamaa mua. Me mennää mun huoneesee nukkumaa. Mä riisun mun vaatteet ja niin tekee myös Ede ja sit me mennää mun sängylle.

Ede tulee muhun ihan kiinni ja sit se kietoo mun ympärille sen kädet. Mä otan sen toisesta kädestä kiinni ja painan naamani kiinni hänen käteensä. Mä laitan mun silmät kiinni ja vaivun syvään uneen.

**
Me aamulla herättii aika samaa aikaa eli kello oli sillon jotain yks. Meillä ei ollu mitää tekemistä nii me aateltii mennä kaupungille vaa hengaa ja siks me nyt täs bussipysäkillä seistääki.

"Ooks sä varma, et sul on kaikki ok?" Ede kysyy sadatta kertaa.

"Hei Joo joo. Mulla on oikeesti kaikki hyvin. Varsinki ku sä oot siin" mä vastaan ja nyt bussi tuleeki.

Me mennää bussii, maksetaa liput ja valitaa paikat. Me istuudutaa keskioven lähelle. Mä istun ikkuna puolelle ja Ede käytävän puolelle. Musta tuntuu, et tää päivä tulee olemaa kiva. Me käydää todenäkösesti rautatiesillalla kattomassa maisemia.

Meijän bussipysäkki lähestyy missä me jäädä ja mä painan stop-nappia. Bussi pysähtyy ja me mennää bussista ulos.

Musta tuntuu, et mua alkaa ahdistaa taas. En tiiä miks, mut se vaa tulee. Ehkä se johtuu.. Tai.. En mä tiiä.

"Kaikki ok?" jätkä mun vieressä kysyy. Nyökkään tekohymyillen ja otan hänen kädestään kiinni. Se hymyilee mulle takas ja jatkaa matkaa huoletta. Aavistamatta, et saatoin ehkä valehdella. Noh.. Ittepähän valehtelin. Ei oo Eden vika.

Words: 569

Moikka! Anteeks ihan kuheesti, et ei oo tullu uutta lukuu pitkää aikaa, mut täs on ollu vähän kaikkee ja en vaa oo jaksanu kirjottaa. Tätäki lukuu oon yrittäny kirjottaa jotain 2vk, ja täst tuli näin lyhyt. En voi luvata et tulis aktiivisesti lukuja, koska nyt on vähän sellai hetki et ei vaa pysty aina vaik haluis. Toivottavasti ymmärrätte (:

~I

Entä, jos sittenkin?Where stories live. Discover now