ÖBA- 7.bölüm

662 33 31
                                    

Multimedya:Aşık-Hey Onbeşli😍
~ EYLEM'DEN~
Sabah telefonuma gelen mesaj sesi ile uyandım. Önce bir güzel küfür savurdum. Sabahın köründe bana mesaj atan bu dingil kim lan? Aaa dingil değil öküzmüş. Ayhh bi dakika ben bu gamzeli öküzümlen sevgiliydim dimi.Ayyy🙈Neyse ya ben bi mesaja bakıyım.

Gönderen:Gamzeli Öküz'üm💖(Kurban bayramında bunu yazmam galp ben mamskdndmsll)
Günaydıın günüme doğan güneşim,günaydın gecemi aydınlatan Ay'ım,günaydın milyarlarca çiçek türünün içerisindeki en güzel çiçeğim, günaydın Kalbim☀🌙🌸💖
(Gençler hiç sevgilisi olmamış biri olarak bu kadar romantik oluyo . Romantik biri değilim romantik kabul ediverin bu mesajı sksksmsms)
Gönderilen:Gamzeli Öküz'üm💖
Günaydın Öküz'üm.💗

Bu mesajı attıktan sonra yataktan kalktım ve banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım. Bugün boştum. Belki kızları falan çağırır ya da fethi yi çağırır vakit geçirirdik.Zaten Fethi buraya gelecek çünkü Melisa'yı buraya bırakacak. Can ve Melisa nasıl anlaşıcaklar bilmiyorum😂 Ama bu işin sonu aşk olursa ne gülerim yaa😂Bu arda biz Fethi ile dün gece bir karar aldık. Can ve Melisa'ya sevgili olduğumuzu bir süre söylemicez çünkü kabullenemeyip bizi ayırmaya çalışıcaklar.Sonra gelen mesaj sesi ile düşüncelerimden ayrılıp dikkatimi telefonuma verdim.

Gönderen:Gamzeli Öküz'üm💖
Bakıyorumda çok romantiksin Eylem.Bana öküz diye bak😒. Attığım mesaja verdiğin cevaba bak😒😞
Gönderilen:Gamzeli Öküz'üm💖
Ya Gamzeli'm sen ona mı takıldın. Evet öküzsün ama benim öküzümsün💖 Ben bundan memnunum. O zaman sana şöyle bi cevap vereyim . Dünyadaki 7 milyar gülüşün içindeki favori gülüşe sahip olan adam günaydın💖🌸
Gönderen:Gamzeli Öküz'üm💖
Şu cevabınla beni mest ettin kahve gözlüm💖.
(Bu arada bunlar sevgili olduktan sonra rehberlerindeki kayıt şekillerini değiştirdiler.Eylem Fethi'de "Kahve gözlüm💗" diye kayıtlı. Fethi ise Eylem'de "Gamzeli Öküz'üm💖" diye kayıtlı.)
Gönderilen:Gamzeli Öküz'üm💖
💖💖
Gönderen:Gamzeli Öküz'üm💖
🌸💖💖

Bu mesajlaşmadan sonra telefonumu kilitleyip komidinin üzerine koydum ve kalkıp kahvaltı hazırladım. Kahvaltıyı Can'la birlikte yaptıktan sonra Can biraz dışarı çıkmak istdiğini söyledi bende telefonlarımı açması şartıyla kanul ettim.Can dışarı çıkmıştı bende masayı toplayıp salona geçtim. Ve oturup tv izlemeye başladım sonra Fethi'yi aramak aklıma geldi.
Telefon Konuşması ☎

Gamzeli Öküz'üm💖 Aranıyor...
Eylem: Alo gamzeliim .
Fethi:Efendim canım.
Eylem:Napıyosun?
Fethi: İyi bizim çocuklarla oturuyoruz.
Eylem: Ya ben şeyi sorcaaktım Melisa ne zaman gelicek?
Fethi: Aşkım Melisa akşam gelicekmiş sana.Burda bi arkadaşı mı ne varmış onunla buluşacakmış.
Eylem: Tamam canım.
O sırada Nazlı beni arıyordu.
Eylem: Aşkım Nazlı arıyo beni kapatmam lazım.
Fethi:Tamam hayatım görüşürüz.

Keman'ımın Teli 🎻 Arıyor...
Eylem: Efendim kelebek.
Nazlı: Ajan kızım napıyosun ?
Eylem:İyi kelebek oturuyorum sen?
Nazlı:İyi bende napayım aynı.Ya Eyloşum diyoruz ki raz dışarı çıkıp çarşıyımı gezsek ha ne dersin?
Eylem: Olur.
Nazlı:Tamam ben diğer kızlara haber verdim. ***** kafede buluşuruz.
Eylem: Tamam kelebek.Görüşürüz.
Nazlı: Görüşürüz.
Telefon konuşması biter ☎

Nazlı ile olan telefon konuşmamdan sonra tv yi kapatıp odama çıktım ve hazırlanmaya başladım. Üzerime lacivert bir kot,beyaz önü bağlı sıfırkol çizgili bir gömlek altına ise gri renk detaylı beyaz bir spor ayakkabı giydim. Saçlarımı doğal bir şekilde bıraktım ve hafif bir makyaj yaptım. Aksesuar olarak ise boynumdan hiç çıkarmadığım Ay yıldızlı kolyem vardı.

ÖLÜM BİZİ AYIRMADAN/EYFETWhere stories live. Discover now