ÖBA- 1.bölüm

1.6K 64 5
                                    

Multimedya:Eylem
~Eylem'den~
Sabah telefonumun çalma sesi ile uyandım.Yatakta doğruldum ve sabahın bu saatinde beni arayan kişiye baktım. Şef arıyordu hemen alel acele telefonu açtım.

Şef: Günaydın Eylem
E:Günaydın şef
Şef:Mühim bir konu var Eylem hemen hazırlanıp sana adres olarak atılan depoya gitmen lazım.Derman'ın yeni silahlarının orda olduğunu düşünüyoruz.Gidip keşif amaçlı bir gezi yap o depoda önemli bilgilerin olduğu bir dosya var onuda alman gerek asıl gidiş sebebin bu zaten 1 saate hazır ol yola çıkacaksın.Arabayla gidiceksin.
E:Tamam buluşma yeri neresi?
Şef:Karabayır merkezde bir istihbaratçı ile çıkıcaksın siyah bir jip sarışın mavi gözlü bi adam. Başarılar!
E:Tamam sağol.

Eylem telefonu kapatır , yataktan kalkar ve hemen gardırobunun başına geçer.Biraz kıyafetlere bakındıktan sonra siyah desenli bir tayt ve beyaz desenli bir tshirt giymeyi terci eder.Saçlarını sıkı bir at kuyruğu yapıp gözlerine siyah bir rumel ve göz kalemi sürdükten sonra hafif kırmızı ruj üzerine kirazlı bir parlatıcı sürer , ardından silahını ve mühimmatını alıp siyah beyaz nike ayakkabılarını ayağına geçirir.

Saçlarını sıkı bir at kuyruğu yapıp gözlerine siyah bir rumel ve göz kalemi sürdükten sonra hafif kırmızı ruj üzerine kirazlı bir parlatıcı sürer , ardından silahını ve mühimmatını alıp siyah beyaz nike ayakkabılarını ayağına geçirir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Eylemin kıyafeti. Saçlar ve ayakkabılar hariç.)

Şef'in emri üzerine hazırlanıp evden çıktım. Şuan ne mi yapıyorum?Karabayır merkezine doğru yürüyorum. Yürümemi sonlandırıp siyah bir jip in önüde duran Ateş'e baktım demek şef'in bahsettiği Ateş di. Ateş'e doğru yürüdüm ve konuşmaya başladık.

A:Selam.
E:Selam.
A:Hadi atla da gidelim.
E:Tamam.
Genelde erkeklerden hoşlanmam ve sertimdir.Fakat ateş benim yakın arkadaşlarımdan Nazlı'nın erkek arkadaşı.Ateş ile bir sorunum yok.Arabaya bindim ve depoya gitmek için yola koyulduk.Bir süre sonra depoya vardık.Ateş diğer arkadaşlarınında geleceğini söyledi ve arkadaşlarının yanına gitti. Ben ise silahıma susturucu takıp depoya yöneldim. Ön Kapıda 3 kişi vardı onları halledip içeri girdim ve ensemde hissettiğim soğuklukla olduğum yerde kaldım.

Biliyorum kısa bir bölüm oldu ama daha uzun yazıcam merak etmeyin😊
Öncelikle selam Arkadaşlar. Bu benim ilk hikayem o yüzden hatalarım olabilir sizden ricam düzeltmem gereken hatalarımı yorumlara yazarsanız sevinirim.Birde Bölüme vote vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın çukulutalaım 😀😘🍫

Sizce Eyfet gelecek bölüm tanışırmı?
Kitap hakkındaki düşünceleriniz?

ÖLÜM BİZİ AYIRMADAN/EYFETHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin