4

26 3 0
                                    

   - Gal man ir ne visi namie bet...
   - Kadangi pirmąja pamerge būsiu aš, tau nėra ko jaudintis. Tekėk už jo.
   - Nepažįsti Niko, - tarė Tesa. - Jis galėtų sugundyti net Motiną Teresę. - Ji atsuko ausį į duris ir įsiklausė. - Regis, nebėra iš ko rinktis. Tikriausiai pavargo ir nuėjo. - Tesa per daug nenusiminė. Juk vistiek neketino atidaryti durų.
     Nikas taip greitai nepasiduodavo, net ir pavojingas koridorius nebūtų jo išgąsdinęs. Tikriausiai ne taip ir smarkiai ilgėjosi.
     Velniai rautų.

Nikas atsirėmė į sieną prie Tesos durų ir apsvarstė padėtį. Durų daužymas akivaiždžiai nepadeda, žavesys apvylė, o to dar nėra nutikę. Po galais, kas negerai?       Gal Tesa tebeniršta, bet taip niršti negalėtų. Tik ne Tesa. Įpykusi ji išsiverždavo kaip ugnikalnis ir išsyk viską pamiršdavo. Nė karto nematė Tesos surūgusios. Vadinasi, rudaplaukė nepuola jam po kojų dėl kitos priežasties. Ši mintis privertė šyptelėti. Gerai jau,  Tesa nėra puolusi jam po kojomis. Bet ir nėra trenkusi durimis prieš nosį.
    Kažkas sugadino jai nuotaiką.
    Negerai. Nikas mėgo Tesą, todėl nenorėjo matyti jos nusiminusios. Trumpam susirūpinęs dėl Tesos, netrukus grįžo prie savo paties bėdų.
    Tesa pyko ne ant jo. Duris užtrenkė ne iš karto, taigi ją griaužia kažkas kita. Greičiausiai kuris nors iš jos draugų nevykėlių prisivirė košės. O kai leptelėjo nesąmonę, kad Tesa puikiai atrodo - nors išties atrodė siaubingai - ji suirzo ir užtrenkė duris. Gerai, jis nusipelnė šito. Dabar tereikia priversti duris atsiverti, saikingai užjausti Tesą, ir petekti į vidų.
     Jei luktelės pusvalandį ir vėl pasibels, Tesa gali atidaryti, pamaniusi, kad jis jau bus nuėjęs.
     O jei turėtų gėlių, saldainių ar dar ko nors... Ne. Tik ne Tesai. Įprastos aukos taikos labui jai įspūdžio nepadarys. Minutėlę pasvarstęs Nikas patraukė lauk, o beeidamas su panieka apžvelgė niūrų koridorių.

    - Man atrodo, turėjai jį įsileisti, - pareiškė Džina. - Turtingi advokatai ant medžių neauga. - ji atsargiai ištiesė dešinę koją. - Klausyk, ar turi tepalo raumenims? Blauzdos mane pribaigs.
    - Dabar neturiu laiko žaidimams su Niku. Privalau apgalvoti planą.- Tesa pakilo iš fotelio, keliais žingsniais perkirto mažulytį butą, pakeliui į vonią perlipo kelias netvarkingas knygų krūvas, gniūžulą skirtingų kojinių, šūsnį nebaigtų taisyti rašinių ir pusiau baigtą plakatą " Skaitau uždraustas knygas ". - Galėčiau dirbti mokytoja, tik nežinau ar gausių darbą. Neturiu reikiamos kvalifikacijos, be to, reikėtų mokyti turtuolių vaikus, o jie manė tikriausiai palaikytų ateive, bet atlyginimas geras, o darbo valandos - puikios.
    Suradus tepalą Tesa grįžo, ištiesė jį Dženai ir klestelėjo atgal į fotelį.

Keista poraDonde viven las historias. Descúbrelo ahora