Talk and sleep

29 3 0
                                    

Nakonec mě Xiu vytáhl ven. Dali jsme si hranolky a colu. Poprvé za několik týdnů jsem se přijídle necítil na zvracení.
,,Co se s tebou dělo, Lu? Měli jsme strach."
,,Nic to nebylo. Jen jsem se chtěl zlepšit v několika věcech," odpověděl jsem. Samozřejmě, že jsem lhal, přece jsem nemohl říct, že mě ubíjí, když není každou vteřinu se mnou, to by bylo více než sobecké.
,,Neumíš lhát, Lu, ale říkat mi to nemusíš. Řekni mi to, až budeš chtít. Vždycky za mnou můžeš přijít, víš to, že jo?"
,,Ano, vím to, Xiu," usmál jsem se na něj. On mi úsměv oplatil.
Po tříhodinové cestě tam i zpět dohromady i s jídlem jsme se dostali zpátky do dormu. Zjistili jsme, že všichni už spí. Já nechtěl rušit Krise a Taa, Xiu nechtěl rušit Chena a Laye, tak jsme si oba ustlali na gauči v obýváku.

Ráno jsem se probudil s Minnieho rukou kolem hrudníku, moje ruka podepírala jeho hlavu. Byl strašně sladký, v tuhle chvíli jsem věděl, proč ho miluju. Protože on je on, miluju na něm všechno, dokonce i to, že mi tak trošku slintá na ruku. Chtěl bych se takhle probudit každý den, bohužel mi došlo, že tohle je poprvé a pravděpodobně i naposled, co jsme takhle spolu usnuli.
Chvíli jsem na něj ještě koukal, než jsem pomalu vytáhl svou ruku z pod jeho hlavy a jeho ruku sundal ze svého hrudníku. Opatrně jsem vstal, zašel se osprchovat a v pokoji jsem se převlékl na trénink, poprvé za několik dnů jsem se cítil plně odpočatý. V kuchyni jsem si ještě sáhl pro jablko a nakonec se vydal do tělocvičny, kde jsem se hned začal rozehřívat a protahovat.

- CrazyDarkness

His love-drug (EXO ff - Lumin/Xiuhan)Место, где живут истории. Откройте их для себя