tony stark

6.3K 242 124
                                    


Media = 😂🤷🏻‍♀️

Tony ile 5 senedir evlisinizdir ve 4 yaşında çok tatlı bir oğlunuz vardır.

Siz tony ile uyumaktasınız tony sana sıkı sıkı sarılmış kafasını boynuna gömmüştür o sırada oğlunuz peter(😉) size aşşağıda kahvaltı hazırlama çalışıyordur pek başarılı olmaz.

Peter masanın son durumuna bakar tabak ve bardaklar tamamdır ama geri kalan kahvaltılık şeyler pekte senin hazırşadığın gibi durmuyordur peter omuz silker en azından emek vardı daha sonra ise sizi uyandırmak için yukarı çıkar.

Yatak odanızın kapısını yavaşça açar ve yatağınıza tırmanıp üstünüze atlar siz aniden uyanıp ne olduğunu anlamaya çalışırken peter cıvıl cıvıl sesiyle konuşmaya başlar

"GÜNAYDIN STARK AİLESİ.. HADİ UYANIN ARTIK"

Siz sonunda kendinize gelirsiniz ve yatakta oturu pozizyona gelirsiniz petera gülümsersiz

"Günaydın bebeğim" "günaydın evlat" dersiniz ve onu öpersiniz. Peter kıkırdar  ve "hadi kalkın size kahvaltı hazırladım" der siz şaşkınca birbirinize bakarsınız içinden 'umarım mutfak yerinde duruyordur' diye geçirirsin tony "bu süprizi neye borçluyuz küçük adam?" diye sorar

Peter "öncelikle ben küçük değilim sonrasında ise içimden geldi erken uyandım ve canım sıkılmıştı" der sen peterı kendine çeker sarılır öpersin "e öyleyse aşşağı inelim" dersin ve üstünüzü değiştirir rutin işlerinizi halledip aşşağı inersiniz tony ve sen masaya şaşkınla bakakalırsınız domatesler yamuk yumuk kesilmiş ballar taşmış tabak bardaklar uyumsuzdur.

Peter üzgünce " biliyorum kötü oldu ama sizin için bir şey yapmak istemiştim" der siz gülümsersiniz ve tony onu kucağına alır "ilk sefer için iyi duruyor bence" peter gülümser "gerçekten mi?" Diye sorar "gerçekten" dersiniz "hadi oturalım öyleyse" der ve tonynin kucağından iner yerine oturur.

Sen tonye bakarsın ve "yemek yapmak konusunda sana çekmiş galiba" dersin o gözlerini devirip gülümser seni kendine çekip saçına öpücük kondurur..❤

(Gülüşü kalp krizi nedeni❤😍😍😍)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Gülüşü kalp krizi nedeni❤😍😍😍)















👪Helloooo

👪Bir günde 3 bölüm huh!

👪Beğenip yorum yapın lütfen...🙏🏻🙏🏻

Avengers ile hayal etHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin