C -1

850 20 2
                                    

Bende kahvaltıdan sonra pek istemesem de Gökçe'nin planını uygulamak için hazırlık yapmaya başladım.

Gökçe'nin evinden getirdiği en şık ve yakışan elbiseyi yanıma alacaktım.Dergi çekimlerinden sonra kutlamak için de Mert Sipahi'yle beraber yemeğe gidecektim.

Ben nasıl yemeğe gidicem merak ediyorum.Ben,onu davet edersem pek hoş olmaz.Onun beni davet etmesi daha kibarca olur.Artık şans dilemem gerek sanırım..

 

Kahvaltıdan sonra,sade ve hoş bir yaz elbisesi giydim.Bu benim günlük kıyafetim di.Çekimlerde onların seçtiği kombinleri giyicektim zaten..

***

Karşımda çok çok yakışıklı bir erkek..Kahverengi saçları,mavi gözleri ve fit bir vücut.Çekimler için sadece pantolon giymiş,üstü çıplak.Bende çiçek desenli bikini giymişim ve arkasından sarılmışım.Arkasından sarılırken omzundan yüzüne bakıyorum,o da bana bakıyor.Ama kesinlikle kameraya bakmıyoruz.Dudaklarımızın buluşmasına 2-3 cm var ve resimlerimiz çekiliyor.Ikimizin ve benim ayrı ayrı resimlerimiz çekiliyor.Derginin aralarına ikimizin,kapağınaysa sadece benim resmim konulacak.Kapak resmim,kısa desenli bir şort ve üzerine turuncu fosforlu bir tişört giyip kameraya 'hoşçakal tatlım'der gibi bakıyorum ve üflüyorum.Gerçekten şu ana kadar çekildiğim en iyi resimler...

"Naber"arkamı döndüğümde Mert ve benim resim çekildiğim çocuk vardı.

"Efendim Mert Bey"dedim aramıza mesafe koymaya çalışarak.Mert gülümsedi.Elini yanındaki çocuğun omzuna atarak,

"Sarp la tanış..Kardeşim gibidir kendisi.Sarp Arıcı,duymuşsundur haberlerde.Gecelerin asi çocuğu"diyince ikiside gülmeye başladı.

Sarp'ta muhteşem etkileyici sesiyle"Senin adın ney?"diye sordu.

"Ece Erel.Duymamışsındır haberlerde."dedim ve yanlarından çekip gittim.

Gökçe'de beni bekliyordu."Nasıl geçti?"diye sordu heyecanla.

"Güzeldi.Çok heyecanlandım ama güzel resimler oldu galiba"

"Peki.Hazırsan gidelim"dedi tam giderken

"Bi dakka"sesiyle irkildim.


MANKENWhere stories live. Discover now