1- Bay Min bana yavşıyor.

17.2K 1K 481
                                    


"Jiminn!!!" Taehyung aniden Min Holding'den çıkan arkadaşını görünce direk üstüne atladı.

"Kalk üstümden Tae!! Öküz gibi ağırsın!!" Taehyung omuz silkti. "Hah sen öyle san. Hem senin öküz dediğin kankan sekreter oldu." Jimin'in aniden gözleri fal taşı gibi açılmıştı. "Ciddi misinnn sonunda sende benimle aynı düzeye geldin." Jimin Min Holding'de Min Yoongi'nin sekreteriydi ve Taehyung sıradan bir işçi olduğu için onunla dalga geçiyordu. "Bu anda bile benimle dalga geçebiliyorsun Mochi hem patronun oğlu yeni patron oldu benimle aynı yaşta gibi veya 1-2 yaş büyük." Jimin sırıttı. "Sana yeni talih kuşu kondu desene." Taehyung aniden bağırdı. "Ne alaka allahın kısa boylusu." "Boyumla dalga geçme hain."

Jimin kollarını göğüsüne birleştirerek yürümeye başladı. Taehyung ise hemen arkasından ona sarıldı.

"Tamam tamam küsme." Taehyung Jimin'e sevimli bakışlar atarken Jimin yumuşamıştı bile. "Ama TaeTae ben dediğimde ciddiyim genellikle patronlar sekreterlerine yavşıyorlar mesela Bay Min bana yavşıyor." Jimin'in gülümseyince Taehyung yüzünü buruşturdu. "Min Yoongi'ye aşık olduğun için sana yavşaması hoşuna gidiyor Mochi ama eğer Jungkook öyle birşey yaparsa senin gibi yapıp ona götümü elletmem."

Jimin kaşlarını çatıp Taehyung'u ittirdi. "Sen ne anlarsın ki aşktan" Taehyung omuz silkip yürürken konuştu. "Hatırlatırım 2 yıllık bir ilişkim olmuştu."

Taehyung Jimin'i arkada bırakıp yürümeye devam etti. Aklına gelen kötü anısıyla yüzünü astı.

1 yıl önce.
Daegu gece 02.43

"Yapma Tae beni bırakma.."
Taehyung ağlıyordu. Sevgilisi Ji Han'ı bırakmak istemiyordu. Ama yapmak zorundaydı yoksa ikisi için de gelecekleri ölüm olacaktı.

"Ji Han nolur b-bak ikimiz için de en iyisi bu. Be-ben kaçacağım Seul'e sende unut beni, birbirimizi unutalım y-yoksa babam ikimizi de öldürecek." Taehyung ağlamaya devam ederken karşısında ağlayan sevgilisinin göz yaşlarını silmeye başladı.

"Se-seni bekleyeceğim Taehyung.. Asla unutmayacağım. Seni seviyorum sevgilim.."

Taehyung son kez sevgilisini öpüp koştu o gece arkasına bakmadan Daegu'dan kaçtı.

Selam. Bölümlere oy verirseniz çok sevinirim. Bu arada Ji Han'ın resmini altta bulabilirsiniz Hwarang izleyenler tanıyacaktır.

 Bu arada Ji Han'ın resmini altta bulabilirsiniz Hwarang izleyenler tanıyacaktır

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
•feminine;;taegguk.•Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin