23 - Savaş

5.6K 260 34
                                    

  Anonim Bey=Kuzey'den

Okul sonrası Nefes,Bera,Beren bişeyler yapmak için sözleşmiştik. Gerçekten iyiydik bu aralar. Son ders de bitince Bera ve Beren ile kapının önünde buluştuk ama Nefes daha gelmedi. Anca çıkar diye düşünüp bi banka oturduk ve beklemeye başladık. Okul yavaş yavaş değil baya koyun sürüsü gibi öğrencilerin koşturmasıyla boşalıyodu ama Nefes hâlâ gelmemişti. Telefonumu çıkarıp aradım çalıyodu ama açmıyodu. Mesaj attım cevap vermedi ve bu süre içerisinde okul tamamen boşaldı.
Bera'ya dönüp.

  "Abi ben gidiyorum Nefes'in sınıfına bakmaya."

  "Şimdiye kadar niye gitmedin ki zaten."

  "Of dur işte bi bekleyin siz."

   "Tamamdır"

Hızlıca sınıflarına gittim ama boştu. Nefes'im sen ciddi misin ya? Nerdesin ki?

Nefes'den

Zil çalar çalmaz telefonun ekranında bi mesaj belirdi. Açınca Savaş'dan olduğunu gördüm ve daha okumadan gözlerimi devirme gereği hissettim ve devirdim de.

Mesajı okuyunca da patlattım bi tane oh miss.

"Kapının önündeyim çabuk gel. Ciddi mesela."

Hayır şimdi sen kim köpek emir kipleri falan da kullanmış. Ee tabi ne demişler?

DIŞTAN İMRENİLİCEK KADAR HOŞ
İÇTEN İĞRENİLİCEK KADAR BOŞ

  DIŞI GÜL İÇİ BOK

   KARŞIDAN KUSURSUZ
YAKINDAN LÜZUMSUZ

  3 TÜKÜR 1 ŞÜKÜR
GİTTİĞİNE ÇOK ŞÜKÜR.

Bu arada aşağı iniyorum da şu sözleri de az ona uyarlayıp yorum yapam bari durun şimdi.

1. (Dıştan imrenilicek kadar hoş,                                       dıştan iğrenilicek kadar boş)

Aha valla tam oturmuş. Böyle şlak diye.

2. (Dışı gül içi bok)
 
"Hayır yani benim sevgilim kadar olamasa da gideri var ama beni âlâkadar etmez. Niye benim sırığım var bitane. Boy konularına sonra girebilirim belkim. Aha Kuzey demişken biz onlarla buluşcaktık. Mesaj atayim birazdan.

3. (Karşıdan kusursuz yakından lüzumsuz.)

Harbiden ne kadar lüzumsuz birisi ya. Ben sevmediğim biriylen bunların aralarını yapam bari ikisinden de kurtulmuş olurum. Kusursuz kısmına gelirsek. Savaş'ın ne kadar gevşek olduğundan bahsetmişmiydim. Güzel gülüyo mu bilmem ama çok fazla gülüyo ve sev-mi-yo-rum yani. Alın şimdi size bok kusursuzu.

4. (3 tükür 1 şükür gittiğine çok şükür)

Valla ne âlâkâ bilmiyorum ama sırf aklıma geldi diye söyledim yani. Gbsbxbhs. Neysee.

Resmen yalnız yürürken çenem susmak zorunda kalınca beynim susmuyo. Arkadaşlar benim beynimin de dinlenmeye ihtiyacı var. Ben boşuna kulaklığımla yürümüyorum. Artık siyah. Neyse o yüzden lütfen susun lan.

Kapının önünde gelince yine ve yine sırıtan Savaş'a baktım. Sınıflar daha yeni boşalmaya başlamıştı. Savaş birden bileğimden tutup hadi gidiyoruz dedi. Tepkimi aöyliyim.

Nereye lan?

"Az bi kadınsı cilveli olsan olmuyo dimi Nefes?"

"Orospu istiyosun sen anladım. Maalesef canım ya bende yok o istediğin ama merak etme okulda çok ondan. Ben ayarlarım sana."

"Ben seni istiyorum belki!?"

"Bok. Valla ben seni istemiyorum. Ben beni olduğum gibi seven birini bulmuşum onu sevmeye başlamışım. Sen ne âlâkâ arkadaş ya. Beni değiştirmeye çalışıyo bide lüzumsuz. Ya çektirgit hayatımdan artık."

"Çektirgit?  Sevmeye başlamışım?"

"He aynen Kuzey'den bahsediyorum. O çocuk sevilmez mi ya. Ayrıca illa iyice kabalaş diyosun yani. Nolur bi siktirgit artık. Oldu mu?"

"Sağol Nefes bi şans bile vermediğin için bana çok sağol."

"Rica ederim. Seni kırmak istememiştim ama bi yere kadar bende de malum sinir var. Uzak dur sakın sevgilimle arama girmeye de çalışma bundan sonra. Sakın."

"Merak etme. Sen onu sevmeye başlamamışsın. Sevmişsin. Göerinden belli. Ondan bahsederken bile sen sinirlisin ama onlar gülüyor."

Omuz silkmekle yetindim bu dediklerine. Çünkü ilk söyleyen o değildi. Ona bakarken ondan bahsederken gözlerim resmen onu sevdiğimi söylüyomuş ama ağzım söylemiyomuş. Bunu Kuzey de söyledi. Beren de. Bera hiç bu kadar ciddi olmadı ya. Bi Beren'le kavga ettiklerinde daha doğrusu oyunumuzda.  

Etrafıma bakındım. Bera,Beren ve sevgilim. Daha yoklardı ortalarda. Ben de çarşı da çocuk gibi tuvalet aramayayım diye tuvaletlere doğru yürümeye başladım.

-----------------------------------------------------------

Bundan sonra bölümler bu kısalıklarda olucak ve daha daha sık atıcam. Okul zamanı da dahil. Bakın daha değil daha daha sık dhhshxbsh. Bu arada Ankara'yı gördüm geldim. Dayımın yemin töreni için. Ankara'yı gördüm dediğim de bi Zırhlı Birlikler Komutanlığı  bi de Anıtkabir. Neyse bbbbbbb😜

Anonim BeyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin