Intrarea in iad

26 1 0
                                    

    Eu si cu sora mea ne-am dus sa luam lemne pentru foc.Am luat cat de multe am putut dar ceva sa intamplat cand m-am pus jos,am vazut o viziune: toata biserica avea sange in ea.
     Am crezut ca a fost doar imaginatia mea si mi-am continuat drumul,dar cand vad ca cei care trebuiau sa protejeze zidul erau beti mam enervat instant si le-am zis vreo 2 vorbe:
     -De ce nu protejati zidul?! Poate va veni un titan!Sunteti chiar asa de inutili?! 
     Imi spune el mie:
    -Orcum nu vor veni, nu au venit tipm de 100 de ani si nici nu au spart zidul !
    Eu nervos m-am dus acasa  punand lemnele pe foc si spunundui mamei ca vreau in politia militara. Ea incearca sa ma convinga dar un singur lucru ma linistit,cand tata mi-a dat cheia de la beci si a spus ca atunci cand vine din drumetia spre zidul rose o sa descidem acolo.Stind ca sunt mari secrete despre titani.Apoi tatal plecasal si eu la fel  alergand furios iar in spatele meu era sora mea Claudia.
     Vazand-o din alergat pe Daria care o bat 2 batausi.Venind eu si incercand sa îi bat pe amandoi,apoi cand vine Claudia ei fug.
     Repede Daria era putin nervoasa dar sa intors acasa .Continund sa merg  am vazut o multime de oameni care stateau toti in acelasi loc uitanduse intr-un loc, cand ma uit vad o mana de titan  apoi capul lui si apoi piciorul care a distrus zidul. Iar atunci cu spartatura sutele de titani au venit,iar apoi  toti oameni care fugeau de ei ca sa nu îi manance iar atunci a inceput un intreg iad pentru toti.        
Va Continua.

Attack on titan in viata meaWhere stories live. Discover now