Prolog - (upraveno)

8.5K 179 4
                                    

Upřímně, ani nevím jak se to tak rychle seběhlo, ale najednou všechno hezké tak rychle zmizelo a já zůstala, na všechno úplně sama.
Byla jsem už jako malá samostatná a rozumná, ale vždy jsem měla vedle sebe někoho na koho se můžu vždy obrátit. Rodiče, kamarádi, přítele a teď jak nad tím vším tak přemýšlím, nemám vlastně už vůbec nic a nikoho.
Zapomněla jsem se zmínit, že jsem se musela přestěhovat do Ameriky za svoji tetou a nevlastním strýcem a bydlet s nimi.

*****
Měla jsem tu nejdokonalejší mamku, kterou si ani neumíte představit. Tak moc jsem ji milovala a před 3 lety mě odešla do nebe.
S tátou jsem si nikdy moc nerozuměla a stejně se o mě skoro vůbec nestaral, byl totiž pořad v práci a nebyl vůbec doma.
Když matka odešla, otec to nezvládl, začal pít, kouřit, spát s děvkama a mnoho dalších věci.......
Nechtěla jsem žít s člověkem, který neovládá svoje pocity a už vůbec se nechová jako dospělý člověk. Nejdřív to začalo, že když on byl doma já se snažila být co nejdéle venku, potom přišli moji kamarádi u kterých jsem mohla zůstat přes noc, když už ani u nich jsem nemohla být, začala jsem tedy utíkat z domu. Přespávala jsem v různých hotelech, parcích, dokonce i párkrát ve škole, když už jsem neměla peníze. Tohle trvalo tak půl roku, než se na to přišlo. Musela jsem tedy jít bydlet k babičce. Asi si říkáte, proč jsem tam nešla hned, ale z babičkou nemáme moc dobrý vztah a navíc je nemocná. Bydlela jsem tam, ale chvíli. Jednoho dne ji zavolal syn a ona musela odjet do Kanady. Tedy zase jsem neměla kam jít. Začala to tedy řešit sociálka.

Když tak nad tím přemýšlím, přišla jsem o 3 nejdůležitější oslavy mého života, protože jsem všechny kamarády ztratila, když zjistili co je můj otec zač. Spal totiž s jejich matkama a ničil rodiny. Přítel mě opustil, protože nedokázal překousnout, že jsem se změnila.

Jelikož jsem neměla kam jít musela jsem se vrátit domů. Doma bylo peklo. Otec na mě pořad řval, mlátil mě, kradl různé věci, aby měl peníze na chlast.
Jednoho dne, ale nepřišel domů a místo toho přijela policie, která si mě odvezla na stanici, kde jsem zůstala přes noc a ráno mě odvezli na letiště. Otce zavřeli za vraždu a já musela odjet pryč. Sociálka zjistila, že mám tetu, ke které jsem se měla nastěhovat.
A tak jsem se ocitla tady v Americe.
Tři krát do roka jsem se s tetou a strýcem potkávala na oslavách. Tedy přijížděli pořad oni za námi a my nikdy nebyli v Americe. Tetu jsem milovala, byla totiž jako moje mamka.
Můj nevlastní strýc byl stejný hajzl jako otec, proto jsem ho ráda nikdy neměla.

Musím bydlet tady v Americe, kde nikoho neznám. Musím jít do nové školy, najít si přátelé, záliby a všechny tyhle věci o které jsem přišla.
Bojím se, poznávat nové lidi, protože mně hodně ublížili. Všichni jsou tak moc falešní a nečestný, že mám problém najít ty správné lidi, na které bych se mohla obrátit.
Začala jsem tady chodit k psychologovi, abych se ze všech těch sraček dostala.

(Média- Cloudie hl. postava )

Tak mám tu po po dlouhé době novou knížku. Myslím, že knížka bude vážně skvělá. Dlouho jsem přemýšlela o čem by mohla být a myslím, že se Vám bude líbit.
Chci se předem omluvit, že se najdou gramatické chyby nebo překlepy. Přeci nikdo není tak perfektní, aby měl vše dobře.

Tak snad se Vám knížka bude líbit.
Ella🌸🖤

/Upraveno/

NOVÉ JÁWhere stories live. Discover now