Kwatokoo Gyermekei - páncélzat

20 2 0
                                    


A vérfarkasok által használt felszereléseket igyekszem a valósághoz ragadva elképzelni, ezeket próbáltam most lerajzolni nektek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A vérfarkasok által használt felszereléseket igyekszem a valósághoz ragadva elképzelni, ezeket próbáltam most lerajzolni nektek.

Blindfold/szemfedő: A Legfőbb Bizalmasok gyakorlóeszköze. Gyakran arra használják, hogy amíg egyiküknek be van kötve a szeme, a másikuk a gondolataival végigvezeti őt egy pályán vagy az erdőben. Egyéni gyakorláskor a farkas rá van kényszerülve a látáson kívüli érzékszerveire, így újoncoknál is használatos a megfelelő hallás és szaglás kialakításában.

Supplies/ellátmány: Az erdőt járó Beokon, illetve hoszabb portyákon egy teherhordó farkason lehet látni ezeket a zsákocskákat. Lehet bennük hús, kisebb fegyverek, de akár gyógynövények is. Nagyobb tárgyak szállítására a kisebbek helyett felfűzhető egyetlen, nagy méretű zsák. Az elrendezés nem akadályozza a farkast a mozgásban.

Armour/páncélzat: Harcban használatos. A fejen található védőrész egyben támadásra is szolgál. Nagyrészt lemezekkel vannak védve a nyak és az oldalak, a nyakörvre rá van csatolva a Kwatokoo Gyermekei körében elterjedt halálcédula. A mellső lábvédőkre egy-egy tőr van erősítve, amik kényelmesen kihúzhatók onnan. A farkat körülvevő fém tüskés, ez hasznos lehet a hátulról jövő támadások kivédésében. Egyeseknek a hátsó lábvédőiken is vannak tüskék.

Fekete HoldWhere stories live. Discover now