Orasul,tara,si continentul

29 4 3
                                    

Într-o zi de miercuri, când era mai cald pe afara decid să mă duc în centru orașului sa mă plimb. Odată ajuns acolo era multa agitație că de obicei doar că de data asta vedeam cum treceau multe ambulanțe, mașini de poliție dar și de pompierii și multe elicoptere deasupra orașului, asta era ciudat dar m-am gândit să las asta deoparte și să nu mai concentrez pe acest lucru, zis și făcut, dar după 2 minute ceva îmi distragere atenția, se aude o bubuitura și se vede  a fi în cealaltă parte a orașului, apoi vad foarte multi oamenii care se agita și incep sa fuga in toate părțile, apoi primesc un mesaj pe telefon:Mergi acasă!acum!!!
Apoi când vreau sa plec se mai aude o bubuitura și foarte multi oamenii fug partea opusă fata de unde s-a auzit bubuitura, și fug și fug, și cumva după 20 de minute ajung acasă, s-au drumul la televizor și vad:Apocalipsa a venit!! Evitați locurile populate și orașele marii, pregătiva pentru că acum incepe greul!
Rapid îmi scot o geanta destul de mare in care reușesc să pun un Pistol(Glok18),3 briceaguri,o lanterna, o bricheta, băutură și mâncare, o hartă și o busola, cheile de acasă și de la mașină, reușesc să mai bag 3 tricouri 2 perechi de pantaloni, ceva obiecte de igiena intima.
Apoi îmi pun vestă anti-glont pe mine, o șapcă, mai pun o masca in geanta, și niște mănuși, evident telefonul și niște bani și-am plecat...
Am mers cat am putut până am rămas fără benzină și am decis sa merg pe un câmp unde am găsit un Dacia Logan, parasit, care nu avea benzină și am decis să mă odihnesc peste noapte în el.
Dimineața mă trezesc și îmi dau seama că mașina este înconjurată de zombii, și degeaba m-am as chinui sa ies pentru că ei ar sării pe mine, apoi vad cum unul dintre ei cade la pământ și vad cum a fost omorat cu un glonț de AK47 apoi vad cum toți ceilalți zombii cad la pământ, și vad 5 oameni care stătea cu un gip la 15 m de mine, apoi ies rapid din mașină sa le mulțumesc apoi îmi dau seama că am greșit că am ieșit, deoarece ei scot armele și îmi zis: Ce făceai în mașina noastră?
-Credeam că e părăsită și...
-Eii credeai greșit...acum ai de ales sa ne dai tot ce ai și să fii sclavul nostru sau sa te omoram...
-apoi ma uit atent la unul dintre ei, își dă jos masca și se spală cu niște apă pe fata, era chiar...Alex? Ce caută el cu ei? Nu contează, decid să mă dau sclavul lor și să le dau lucrurile apoi scot un baston mă lovesc o data și apoi îmi spun, de acum ești sclavul nostru (spuse șeful lor) dar nu terminase de zis asta, că Alex scoase un M4A1 și începe să tragă în ei, apoi, după ce ii omoară îmi spune:
-Am venit să te salvez, i-ați lucrurile și hai cu mine cu gipul .
______________________________________
Îi mulțumesc lui AlexTheAlphaWolf15
Pentru ideiile pe care le-am dat și cititii și carte s-a(Jurnalele din Apocalipsa, este asemănătoare cu cartea mea)
By:VladAlexCh

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Aug 09, 2018 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Apocalipsa Zombii [Vol.2] [TERMINATA]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum