Boat 2

569 89 18
                                    

Chapter 7 -Boat

Audrey's point of view

"Oh hei,l-am intalnit pe Louis odata!Si Niall!"

"Cum?"A intrebat Harry.

"Au venit la restaurantul la care lucram."I-am raspuns.

"Cool."A zambit.Am zambit inapoi.Amandoi ne-am reasezat in scaunele nostre,in asa fel in cat soarele venea perfect pe noi.Se simtea extraordinar.Am scos o carte din geanta si  am inceput sa o citesc.Era preferata mea,"Looking For Alaska" de John Green.Am devenit cufundata in capitole,trecand peste ele repede.Dintr-o data era prea intuneric ca sa pot citi.

"Ce dracu?"Am intrebat,ridicandu-ma si uitamndu-ma imprejur.

Harry a chicotit profund."Soarele a coborat.Erai prea prinsa de carte,nu am vrut sa te deranjez."

I-am zambit recunoscatoare,asezand jos carte.Mi-a oferit o bere dar am refuzat.

"Vrei sa inotam din nou?"A intrebat.

"Se face intuneric.Nu ies rechini sau ceva?"am raspuns,uitandu-ma spre apa nervoasa.

"Oh,cum o fi.Va fi relaxant.Haide."A spus,lundu-ma de mana si punandu-ma sus.Am sarit impreuna.Am stat pe spate plutind,lasand valurile trecand pe langa mine.Dintr-o data ceva m-a apucat de picior.

Am tipat,lovind in apa.Harry a aparut si am sarit in bratele lui,punandu-mi capul pe pieptul lui.Puteam sa îi simt rasul lui profund vibrand prin mine cand mainile lui m-au inconjrat,prinzandu-ma.

I-am impins pieptul,iesind din imbratisarea lui."Asta nu a fost amuzant!"Am urlat,muscandu-mi buza ca sa opresc zambetul care avea sa iasa.

"Fata...ta.."A vorbit."Cand ai sarit...in mainile mele...erai...ingrozita."A reusit sa scoata cuvinte afara intre rundele lui de ras.In cele din urma m-am dat batuta,razand cu el.

"Sunt inca suparata pe tine pentru asta."Am ras urcandune deja pe iaht.Mi-am inconjurat prosopul in jurul meu si danduil lui Harry pe al lui.

"Sunt inca suparat pe tine pentru ca esti prietena mea."El a raspuns,zambint usor.M-am intors,pretinzand ca imi usuc parul pentru ca nu stiam cum sa raspund.

"Sunt pe cale sa plec."A strigat.

"Multumesc ca m-ai avertizat.de data asta."l-am tachinat,pretinzand ca inca mai sunt suparata.Am mers langa el si m-am rezemat de balustrada in timp ce manevra,vantul patand prin parurile noastre.

"Astazi a fost frumos."Am spus.El a dat din cap."Multumesc."

"Pentru ce?"A intrebat,uitandu-se jos la mine.

"Pentru ca nu ai fost asa un nenorocit."

"Nu te obijnui cu asta.Defapt ne-am distrat."A zambit jos la mine.I-am intors zambetul.Am tras la mal si m-a ajutat sa cobor.Cativa fotografi au blocat drumul,dar ne-am strecurat printre ei repede.

M-a condus acasa in tacere,dar de data aceasta era o tacere confortabila.A parcat la apartamentul meu si m-am dat jos,inchizand usa.Deja mergeam cand mi-a strigat numele.

"Audrey!"A strigat Harry,dand fereastra in jos.

"Da?"Am strigat inapoi.

"La revedere."A zambit.

"La revedere,Harry."I-am zambit inapoi.M-am intors si am intrat in apartament.

Stiiiiu ca au trecut vreo doua luni de cand nu am mai postat dar am avut treaba cu alegerea liceelor si alte chesti neinteresante.Uite si a doua parte din capitolul 7.Sper sa va placa si scuzati-ma pentru greselile gramatice dar nu prea am stat sa corectez.Urmatorul capitol sper sa vina mai repede ca asta si sper sa fie tot dar...Nu se stie niciodata ce poate sa imi apara in agenda.

Kisses :*

Role Play (Harry Styles) TRADUSAWhere stories live. Discover now