( 7 - Bölüm ) İhanet⚘

37 13 2
                                    

Taladro _ susuyor gibiyim.

Dediklerimi son dakika idrak ederek gözlerimi gözlerinden kaçırdım . Kızaran yanaklarımıda kafamı yere eğerek saklamaya çalıştım.

" sarhoş bi gün çok tatlı "dediğinde hızla kollarından ayrıldım.

"Hadi evi geziceğiz."

" tamam öyle olsun ."

"Öncelikle ev üç katlı en üst katta spor salonu ve teras var terası gördün ve burası da spor odası" diyerek içeri girdim.

" sen bunların hepsini kullanıyomusun " dediğinde gözleri etrafta olan spor aletlerindeydi .

" canım sıkıldıkça evet"

" himm iyiymiş "

"Hadi alt kata " odadan çıkarak merdivenlerden inerken bende bi yandan anlatıyordum.

" bu katta da resim odası mutfak salon var ." Diyerek resim odasına girdik .

"Kendi yaptığım resimlerden bazısı

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

"Kendi yaptığım resimlerden bazısı. Burada kullanmak istedim. "

" Bu fotoğraflardaki kız kardeşinmi . "

" Evet "

" onu da başka zaman anlatırım . Daha fazla anlatıcak cesaretim yok . Şanslısın hayatımı birazda olsa bilen ikinci kişsin."
" şimdilik resimleri bil . Bu resimler kardeşmin eseri yani bi ara resime çok ilgisi vardı. Banada zorla öğretti her pazar resim çizerdik .

Bu odayı da ben yaptım. O gittikten sonra onun resimlerini , yaptığı resimleri her zaman sakladım burada. Bazende pazar günleri resim çiziyorum işte.
Hadi alt kata gidelim ." Kafasını salladıktan sonra buğulu bakan yeşil gözlerini yere eğerek benden önce odadan çıktı.

Odadan çıktığımda uzayın elindeki telefonla birşeyler yazdığını farkettim. Beni farkedince telefonu hemen cebine atarak merdivenlere ilerledi.

" iyimisin sen bişeymi oldu. "

" yok iyiyim. Hadi alt kata gidelim ."

" Bu katta da değişik işkence odaları var işte , evde bi kaç gizli odalarım var . O odalara geçişleri de sadece ben biliyorum. Silah odası da var , bodrum katı da biliyorsun motor araba falan . " dememin ardından. Ayağımın burkulmasıyla yere düşücekken uzayın beni hızla kendine çekmesi bir oldu. Ben o hızla ağzımdan yine bi kaçkelime kaçırı vermiştim.

" bi gecede iki kez ama"

Nefeslerimiz birbirine çarparken bedenlerimiz birbirinden destek alıyordu. Uzayın bi eli belimdeyken diğeri boşlukta sallanıyordu. Benim ellerim göğsünde yerlerini almış kalp atışlarını hissedebiliyordum.

Boşlukta kalan eli yüzüme baskı yapmasıyla dudaklarımın üzerinde hissettiğim dudaklarla gözümden akan yaş bir oldu. O gecede olmuştu. İstememiştim ama olmuştu.

GECELERİN DANSI (Ara Verildi);Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon