72. Liam

575 25 5
                                    

'Komen jullie mee?' Faith en Cleo laten me dat geen tweede keer zeggen en weten niet hoe snel ze naar mijn auto to moeten rennen.

En dat terwijl ik ze een uur geleden pas uit hun bedje gehaald heb! Ik geloof niet dat ze erg goed geslapen hebben op een kamer met z'n tweeën, maar het is niet anders. Dan gaat Faith maar wat eerder naar bed vanavond.

'Tot zo!' Roep ik nog naar Maaike en Niall die in de auto stappen en alvast wegrijden. Ik zet de twee meisjes in mijn auto in het kinderstoeltje neer.

Maaike en Niall zijn nog wat lekkers halen, voor in het speelparadijs en ik heb besloten om Faith en Cleo alvast erheen te brengen.

Ten eerste omdat ze anders ongedudlig zouden worden en ten tweede zodat ik op ze moet letten. Dan heb ik geen tijd om over Ivy na te denken.

En ja, het gaat al beter, ik weet het steeds meer een plekje te geven, maar als ik een van de spullen zie die ik van het huis van Ivy en mij heb waar Ivy veel mee deed, of uitgezocht heeft of noem maar op, heb ik het altijd nog even moeilijk...

Je hebt toch een relatie gehad van drie jaar die je zo in de prullenbak gooit, want we hebben helemaal geen contact meer met elkaar.

Alleen nog af en toe een bericht van Ivy dat ze iets gevonden heeft dat van mij is, of als ze alsnog iets weg wil doen. Dan moet ik het komen ophalen, want zelden komt ze het brengen.

Volgens mij probeert ze mij en Maaike en Faith zo veel mogelijk te ontlopen...

Binnenkort zal ik nog samen met haar een video maken over ons uit elkaar gaan, maar waarschijnlijk zal dat het laatste contact zijn dat ik ooit met haar zal hebben en stiekem doet dat nog een beetje pijn..

'Papa!' Faith haalt me met haar enthousiaste geschreeuw uit mijn gedachten en een glimlach breekt door op mijn gezicht. 'Ja meisje?'

Wanneer Faith antwoord geeft stap ik voorin de auto en rijd weg. 'Ik een levende pop krijgen!'

Even kijk ik verbaast in de achteruitkijkspiegel naar Faith. Verstond ik dat goed?

'Een levende pop, zei je dat?'

'Mama zei dat! En Naal deed dat ook zeggun.'

Met een schok dringt het tot me door. 'Is Maaike zwanger?!'

'Mama geeft mij een levende pop, papa!'

'Wow...' is het enige wat ik uit kan kramen met een verbaasde uitdrukking op mijn gezicht.

Ik wist dat ze een paar dagen geleden samen een hotel geboekt hadden en ik wist ook dat ze nadat ze terug gekomen waren een behoorlijk goed humeur hadden, beiden trouwens!

Maar ik had niet verwacht dat dit de reden daarvoor was?! Ik dacht dat ze gewoon een gezellige nacht en avond zouden hebben!

'Oké, Liam..' Mompel ik tegen mijzelf. 'Je weet er nog niets van, uiteindelijk vertellen ze het je zelf wel!'

Aan de ene kant was ik dan ook erg blij voor de twee, maar aan de andere kant viel het me zwaar. Zij hadden het geluk om samen gelukkig te zijn en het enige wat ik had was een stukgelopen relatie...

Snel veeg ik de opgekomen paar tranen in mijn ogen weg en haal diep adem en blaas dat weer uit. 

'Kom op, Liam, ze verdienen het op gelukkig te zijn, jij zal dat ooit ook zijn...' mompel ik zachtjes tegen mezelf zodat de twee meisjes achter me het niet konden horen.


Let's Grow Up Kid • 1D • VOLTOOID • #2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu