7

14 0 0
                                    

Zaklopem na dvere a dám  si okuliare „ Ahooj mami !" Zakričí Viktórika rozbehne má obísť no ja jej obiatie opätujem „ Moja mala " poviem a chytím ju za ruku a zoberiem od babičky kufor a vydáme sa domov.

„ Mami ?" Príde do obivačky smutná Viktorka s plišačikom v ruke „ Áno moja ?" Prídem knej a klaknem si „ Kde je táto ?" Povie smutno „ Chcela som mu ukázať hrad čo mi kúpila babička " zapozeram sa naňu a usmejem „ Moja Krpata otecko išiel na dlho do práce" pohladkam ju po líci „ A príde ?" Hodí sa mi do náručia „ Jasne " poviem sklamano a obiatie jej opätujem „ A aké Bobo máš na očku mami ?" Odtrhne sa a pozrie sa na moje oko „ Spadla som pipinka a teraz sa bez hrať " postavím sa a vídam sa sedačke „ Ale mamiii ja som si myslela že pôjdeme na prechádzku " pozrie sa namna smutnému očkami „ Toto namna nerob Viktorka " zamračim sa srandovno „ Mamiiiii" povie už na kolenách „ dobre bež sa obliecť " poviem pobavene.

....

„nespadni Vikinka " poviem no ona sa namna ani nepozrie „ Neboj nespadne je šikovná " prisadne si ku mne kevin „ čo tu robíš ?!" Otocim sa naň ho a potom na Viktorku „ išiel som okolo a videl som tá "  „ jasne " zasmejeme sa a potom pribehne Viktorka „ Mami Kto je tento smiešny  pán " pošepka a ukáže na Kevina no už už idem niečo povedať ale kevin má predbehne „ No vieš tento smiešny pán " ukáže na seba „ Je kevin " usmeje sa a pôda jej ruku Viktorka tiež „ A ty ?" „ Viktorka " povie a sadne si na moje kolena „ Chceš ísť na zmrlinu ?" Spýta sa „ No jasne ale aj s mamou " pozrie sa namna a ja len prikivnem 

...
„ akú si prosiš ?" Opýta sa kevin Viktorky. Viktorka ukáže prstekom na čokoládovu „ dobrý vyber. Po maminke si čo ? Prosim dve čokoládové a jednu vanilkovú" obiedna a usmeje sa na Viktorku a potom na mna „ Ďakujem smiešny ujo " zasmeje sa a obime plišaka „ No tak Viktorka " poviem a zamračim sa na ňu to by na ňu malo platiť „ tak prepáč pán smiešny ujo kevin " začne sa smiať „Viktorka!!!" Poviem ale kevin má preruší „ Fajn budem smiešny ujo kevin ale ty budeš hermiona " zasmeje sa a frnkne jej bo nose ona sa len usmeje „ to sa paci " povie pán za pultom a chystala som sa zaplatiť ale kevin má predbehol „ Nie" zamrnčim „ Platím ja" priloží mi prísť na pery. „ Fajn "

...

Po zmrzline sme išli do parku aby sa Viktorka zahrala s kamoškou lebo jasne že ju videla a musela sa rozutekať. „ Dobre fajn Viktorka ale nespadni alebo tak pozor dávaj " zakričim ale mam pocit že ona to odignorovala „ prečo máš furt okuliare.? Však slnko zapadlo .. máš krásne oči tak ?" Jemno sa usmejem a dám dole okuliare „ Ach .. stále to tam máš .." zavrie päsť „ Klud to bude dobre " poviem a sadnem si na najbližšiu lvičku „ Jaa.."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 29, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bol to omyl Where stories live. Discover now