13. Παλιοί φίλοι

312 222 0
                                    

H αρχηγός της αστυνομίας έκανε αρκετά βήματα μπροστά ώστε να πλησιάσει τον κύριο Αλεξάντερ, από τον τρόπο που μιλούσαν φαινόταν ότι ήξερε ο ένας τον άλλον.

- '' Χαίρομαι που σε βλέπω Άντρε, ευχαριστώ που πέρασες για να λύσουμε την υπόθεση εδώ'' είπε ο κύριος Αλεξάντερ σφίγγοντας το χέρι του Άντρε.

- '' Δεν υπάρχει λόγος να με ευχαριστείς Αλεξάντερ, οτιδήποτε για τους παλιούς μου φίλους τους Γουίλσον. Οικογενειακό δράμα βλέπω, με γάμο κιόλας'' είπε χαμογελώντας ο Άντρε.

- '' Φαίνεται ότι η νύφη μας είχε το άγχος του γάμου και έφυγε, τίποτα ανησυχητικό'' απάντησε ο κύριος Αλεξάντερ παίζοντας νευρικά με τα χέρια του.

- '' Έχετε κάποιο στοιχείο που να μας δείχνει ότι έφυγε από μόνη της; κάποιο σημείωμα η γράμμα; Κάποια περίεργη συμπεριφορά;'' πετάχτηκε λέγοντας η Ναόμι.

Επιτέλους κάποιος που παίρνει σοβαρά το θέμα και ρωτάει ερωτήσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν.

- '' Από ότι είδαμε δεν έχει αφήσει κάτι τέτοιο'' είπε ο Ντάνιελ στεναχωρημένος. '' Από όσο ξέρω...και εγώ και όλοι, ήταν ενθουσιασμένη για αυτόν τον γάμο...ήμασταν ευτυχισμένοι''

- '' Τότε για ποιο λόγο νομίζεις ότι έφυγε;'' τον ρώτησε ο αστυνόμος Τζέφρι με σοβαρό ύφος.

Ο Άντρε θύμωσε, το ύφος του άλλαξε μόλις ο βοηθός του ρώτησε αυτή την ερώτηση.

- '' Σου έδωσα την άδεια να κάνεις ερωτήσεις και δεν το θυμάμαι;'' είπε νευριασμένα.

Ο αστυνόμος Τζέφρι δεν μίλησε, έσκυψε το κεφάλι του και δεν είπε τίποτα.

- '' Έτσι μπράβο, κράτα το στόμα σου κλειστό'' είπε ο Άντρε νευριασμένα.

Πραγματικά εκείνη την ώρα νευρίασα, πως μπορούσε να μιλάει έτσι στον βοηθό του; Και ο Τζέφρι θα έπρεπε να του είχε πει κάτι, στο κάτω-κάτω αστυνομικός είναι. Τόση ώρα δεν είχα προσέξει ότι ο κύριος Αλεξάντερ είχε παραμερίσει τον Άντρε και μιλούσαν με έναν...ένοχο τόνο θα μπορούσα να πω. Ελπίζω να μην αποδειχτεί ότι η οικογένεια Γουίλσον είχε να κάνει κάτι με την εξαφάνιση την Λορέιν. Ο Ντάνιελ θα τρελαθεί...εκτός και αν είναι μέσα στο κόλπο...

- '' Είμαι σίγουρος ότι η Λορέιν θα εμφανιστεί από στιγμή σε στιγμή και αν όχι σήμερα τότε σίγουρα αύριο'' είπε ο κύριος Αλεξάντερ στον παλιό του φίλο Άντρε. '' Δεν υπάρχει λόγος να τραβάμε παραπάνω προσοχή στην απερίσκεπτη πράξη της''

Πέπλο ΜυστικώνWhere stories live. Discover now