sound//f.w

161 5 4
                                    

Requested by mike011byers

Finn's p.o.v.
Ik zuchtte uit verveling als we de parking op reden. Waarom moest ik mee op deze stomme FaMiLiE vakantie. Ik rolde mijn ogen als mama met een vrolijk toon tegen nick begon te praten. Ik zag andere mensen, meeste mensen waren al rond de 60, sommige van hun hadden kleinkinderen bij. Ik zag ook meisjes en jongens van mijn leeftijd, hierdoor voelde ik me ongemakkelijk. Als we over het hobbelige veld reden, viel mijn hand onder mijn kin uit, hierdoor maakte ik een kleine spatische beweging met mijn hoofd. Ik besloot om mijn hoofd gewoon naar achter te gooien. Mijn benen en rug deden pijn van de lange rit.

Gail's p.o.v
"Gail, Gail, Gail, Gail, Gail!!"
Hoorde ik in de verte. Ik kreunde en zuchte als ik me opdraaide. Ik deed mijn ogen zachtjes open. Het felle zonlicht scheen meteen in mijn ogen. Hierdoor gromde ik nog harder. "Wat?" Vroeg ik heel moody.
Één van mijn beste vriendinnen, Sanne, zat op haar knieën voor me. "Raad eens!" Zei ze heel vrolijk en blij. Ik rolde mijn ogen. "Buh" antwoorde ik ongeïnteresseerd. "Raad eens!" Zei ze nog vrolijker en hyperder dan dat ze al was. "Je gaat met Jacob Sartorius trouwen" zei ik met een grijns op mijn gezicht. Haar blij gezicht veranderde snel ik een vies en raar gezicht. "Eww" zei ze. Ik lachte, en draaide me op mijn rug. "Ze zeggen dat Finn Wolfhard hier is" zei ze bloedserieus. Ik begon the lachen. "Finn Wolfhard?" Vroeg ik. Ze knikte. Hierdoor begon ik nog harder te lachen. "Wat is zo grappig?" Vroeg ze geïrriteerd. Toen verandere mijn lach in een serieuze blik. "Ben je serieus?". Ze knikte meteen. "Wat doet die hier?" Sanne rolde haar ogen. "Wat maakt dat uit, FINN FUCKING WOLFHARD is hier!" Deze keer rolde ik mijn ogen. "Hij is niet geïnterresteert in meisjes zoals wij, kom op! Hij is famous!" Sanne gaf me een glimlach. "Je weet maar nooit!" Zei ze vrolijk, voordat ze uit mijn tent liep. Ik gromde, kreunde en rolde over de grond.

Finn's p.o.v.
Als alle tenten waren op gezet, kroop ik in mijn tent. "Komop Finn, we gaan de buurt verkennen!" Hoorde ik mijn vader zeggen. Ik rolde mijn ogen en zuchte. "Gaan jullie maar, ik ga uitrusten!" Roepte ik terug. "Finn wolfhard, je gaat niet de hele vakantie op je eentje zitten" zei mijn moeder. Ik rolde mijn ogen en zei haar op een irritante manier na. "FiNn WoLfHarD, jE gAaT NiEt De HeLe VaKaNtiE oP jE eEntje ZitTen"
"Finn" zei mijn vader op een waarschuwende manier. Ik rolde mijn ogen en legde mezelf terug neer op mijn matras. Mijn moeder deed de rits van de tent open. "Als je nu niet meegaat moet je deze avond wel mee naar het kampvuur" ik luisterde maar half, en fluisterde een "whatever"

Gail's p.o.v.
Ik deed mijn tent open, de zon scheen deze keer nog feller in mijn ogen als ik uit de tent stapte. Ik rekte mezelf uit, ik opende Anouk haar tent, maar ik zag dat ze er niet was. Hierdoor liep ik naar de andere tenten en deed ik die één voor één ook open. Maar ook deze tenten waren leeg. Ik hoorde een ping-geluidje uit mijn tent komen. Ik liep de tent in en zag mijn telefoon oplichten. Ik nam hem van mijn kussen af en las de melding.
"Heyy, we zijn een kleine wandeling gaan maken, we wouden je niet storen :))"
Bullshit. Niemand mocht me hier eigenlijk. Ja, misschien Sanne en Anouk maar dat was het dan ook.

Finn's p.o.v
Ik had gewoon nee moeten zeggen toen ze me mee vroegen op vakantie. Ik had bij noah of jack kunnen blijven. Maar nee in plaats van fun te hebben met de jongens, zat ik nu op deze kut camping.

Gail's p.o.v.
Ik besloot op met mijn gitaar buiten te gaan zitten en een beetje te zingen en de spelen.
Ik voelde me helemaal relaxed als mijn vingers de snaren van de gitaar raakte.

Finn's p.o.v.
Ik hoorde in de verte een meisje zingen, ik legde mijn telefoon weg en drukte mijn oor tegen de tent aan. Soms het mooi gezang verstoord door rot kinderen die aan het roepen waren. Het meisje speelde ook gitaar, ze deed dat al enkele jaren zo te horen. Misschien was deze vakantie dan toch nog niet zo dom als ik dacht. Ik hoorde gewoon haar stem, maar alleen dat liet me al hard vallen voor haar. Ik naam de rits van de tent vast en twijfelde of ik hem open zo doen. Ik haalde mijn schouders op en ritste de rits open. Ik ging haar waarschijnlijk toch nooit meer zien.

Gail's p.o.v.
Ik keek haalde mijn vingers bij de snaren weg, ik hoorde een geluidje wat me deed opkijken. Ik zag een jongen, rond mijn leeftijd schatte ik hem. Ik kon zijn gezicht niet zien opdat de zon me te hard verblindde.
"Je zingt mooi" ik ging meteen blozen van het compliment. "Dankje" zei ik zacht als ik mijn gitaar naast me zetten. De jongen bleef eventjes akward staan. "Erhm, kom naast me zitten, ik ben toch alleen, sinds dat mijn vrienden me achter gelaten hebben" dat laaste fluisterde ik. Maar de jongen had het blijkbaar gehoord, want hij grinnikte. Hij hurkte naast me neer en liet zichzelf daarna op de grond naast me vallen. Als ik mijn gitaar en alles terug weg had gelegt, draaide ik mezelf terug naar de jongen. Maar als ik eens door had wie hij was, was ik in shock.
"Ik ben Finn"
Zei hij met een glimlach.
Ik wou wel iets zeggen maar ik kreeg er niet uit. Ik was mezelf weer belachelijk aan het maken zoals altijd. Zeg iets Gail!
"Eh-i-a-er-"
Ik zuchte.
Finn grinnikt.
"Ik ben Gail"
"Leuk om je te leren kennen, Gail"
Zegt Finn met een grijns.
Ik glimlach verlegen terug.

Een paar uur later zitten ik en Finn langs elkaar aan het kampvuur.
Er werd hard gelachen, veel verhalen vertelt en plezier gemaakt.
Ik keek naar Finn die een zachte glimlach op zijn lippen had. Hij keek naar al de mensen.
Maar als Finn naar mij draaide, keek ik weg.
Ik zag Finn uit mijn ooghoeken naar me grijnzen.
Hij leunde naar voren en fluisterde in mijn oor om mee te komen. Ik volgde hem als hij opstond en verder het bos inliep.
"Ga je me hier vermoorden?"
Finn grinnikte en knikte.
Finn stopte met wandelen en draaide zich naar me toe.
Finn keek in mijn ogen.
Het voelde alsof uren voorbij gingen. Ik voelde kriebels in mijn buik.
Finn kwam een stapje dichter en leunde naar voren.
Ik werd tegen de boom achter me aangedrukt door hem.
Hij was nu heel kort bij me.
En omdat ik weer akward moet zijn begon ik vanalles random te zeggen.
Ik stopte als finn zachtjes met zijn vinger op mijn lip tikte.
Hij kwam nu gevaarlijk kort bij, ik voelde zijn warme adem al op mijn lippen.
Finn's handen gingen op mijn heupen en zijn lippen op de mijne.
●°☆•°♤°•☆°●
Heyy, thanks voor je request, ik hoop dat je het leuk vond, sorry voor het rare einde, ik wist echt geen einde voor dit verhaaltje lol
-Xxx
°•°•°•°•°•°•
Wil je een shout out op insta?
1.volg suckerforselfcare
2.like al de posts
3.dm me "done"

small story//finn wolfhard,richie tozier,mike wheeler.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora