İntikam

32K 60 3
                                    

    Tatmin olmuş bir şekilde kendini yatağa attığında aklımda sadece 1 düşünce dönüp duruyordu. İntikam. Aklıma gelen fikirle şeytanice sırıttım ve üzerimizde olan yorganı itip doğruldum. Ben bunları yaparken o beni meraklı bakışlarıyla süzüyordu. Kesşke o esmere gıcıklık yapacam derken böyle bi piç kurusuna gitmeseydim. Daha iyileri de vardı ama o an öyle biri olduğunu nerden bilebilirdim ki..

    Herneyse zaten o kadar önemli değil. Tek gecelik bir şey. İntikamımı aldığımda gödericem gidicek. Siz şimdi sen sadece bir striptizcisin kendini ne sanıyosun? paranı öderse sana istediğini yapar, diye düşünüyosunuz ya, hah işte öyle  düşünmeyin. Ben bu bar da dahil olmak üzere bu kesimdeki bütün bar zincirlerinin sahibiyim. Buraya da arada canım isteyince eğlenmek için geliyorum. Kester'a da patronum dememin nedeni sadece onunla abi kardeş gibi çok yakın olduğumuz için benim onun patronu olduğumu vurgulamamdan nefret eder bende ona patron diye seslenirim. Bu artık bizim için kalıplaşmış gibi bi şeydir.

      Düşüncelere daldığımı farkettiğimde intikam planımı uygulamaya koydum.Bu arada bu olayı bu kadar büyütmemin sebebi de yatakta her zaman baskın karektere sahip olmamdan kaynaklanıyor. Kontrolün  bende olmasını severim. Benim düşünceme göre bu insanı güçlü kılar. Şimdi de bu baskın yönümü takmayıp beni kontrol altına almayı başarabileceğini sanan salağa kontrolün kimde olduğunu göstermem gerek.

       Bu yüzden yatakta kayarak ereksiyonunu ağzıma aldım. Bizim salakta bundan keyif aldı tabi mal mal sırıtmaya başladı. İlk başlarda pipetle kola içer gibi ereksiyonunu emdim. Ardından başımı biraz geri kaydırarak ucunu dil darbelerimle yalamaya başladım bu arada da boşta kalan kısmı elimle okşuyodum. Ardından en son dil darbemle beraber tam boşalacağını anladığım anda penisini bıraktım ve onun boşalamamanın verdiği yakıcı hisle boğuşmasını zevkle izlemeye başaldım. En sonda kendini toparladığında bana pis bakışlar atarak:

 '' Sen kendini ne sanıyosun fahişe! Paranı verdim mi bana hizmet etmek zorundasın!''

'' Ah doğru sana kendimi tanıtmadım demi. Ben bu barın sahibiyim ve buna ek olarak bu kesimdeki bütün bar zincirlerininde ayrıca.Şimdi cezanı çektiğine göre defol git barımdan. Şu şişliği de bi yerde indir istersen.'' dedim sırıtarak ve onun şaşkın bakışlar eşliğinde odadan çıkmasını izledim.

       Bu işte bu kadardı şimdi güzel bi uykuyu haketmiştim işte.

((Multimedia' da Jade sırıtarak sarışının odadan çıkmasını izlerken.))

FIREHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin