Sadist

35K 67 8
                                    

‘’Ah, evet hadi devam et !’’

   Ben bu şekilde adını bile bilmediğim bir yakışıklının altında inlerken, o tahrik edip bıraktığım o esmer çocuğu da en son bir kız ona kucak dansı yaparken görmüştüm. Tabi 1-2 saniye çünkü o sırada şu an altında olduğum yakışıklının kucağında bar odalarına doğru sürükleniyordum. O sırada da dudaklarımı sömürdüğü için esmeri görmem pek de mümkün olmamıştı.

    Üstümdeki yakışıklı son gelgitlerini yaparken o esmer de şu an o kızın üstündedir diye tahmin ediyorum. Ama şimdi yapılacaklar listemde sıra onun ne yaptığını düşünmek değil seksten keyif almak vardı.

   Hiç tanımadığım, terli ve şu an muhtemelen orgazmın kıyılarında dolaşan adam içime doğru son gelgitlerini yaptı. Sanki en derinlerimi keşfedermişçesine. Ardından bir kez daha sertçe içime girmesiyle eş zamanlı olarak bende tırnaklarımı onun sırtına sapladım. Bunun üzerine daha demin yakışıklı diye tanımladığım piç içimden bir anda çıktı. Tabi o bir anda çıkınca nefesim kesildi ve boğazımla beraber vajinam da yanmaya başladı.

 ‘’Lütfen uslu bir kedicik ol. Yoksa bu sefer ki orgazm senin için pek kolay olmayacak. Anlatabildim mi?’’   dedi yüzüme bakıp ibnece sırıtırken.

     Bu bok torbası kendini ne sanıyordu ? Benden daha iyilerini bulamayacağını bile bile bu cesaret de ne sikimden gelmişti böyle ? Ah ben de Jade isem sana bunu ödetirim ama şimdilik beni öyle bir anda bıraktığı için sadece işini bitirsin diye ‘anlaşıldı’ anlamında başımı salladım.

  İçime memnun olmuş bir şekilde tekrardan girmeye başladığında aklımda şu düşünce yankılanıp duruyordu:

Kesinlikle bunu ödeyecek. Kesinlikle.

FIREHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin