Princezná🌠

4 2 0
                                    

Každý sa raz zamiluje. Niekedy šťastne a niekedy nie. Niekedy s tým človekom začnete chodiť bez akejkoľvek námahy. Ale niekedy, vám tú lásku neopätuje aj keď sa veľmi snažíte.

Horšie však je, keď to ten daný krásavec, ktorý vás pobláznil nevie. Alebo keď to vie a pošle vás kade ľahšie.

Vďaka takýmto nešťastným zamilovavaním sa veľa ľudí zabije. Veľa ľudí začne piť, fajčiť. A potom sú tu tí naivný, ktorí sa nezabijú fyzicky. Režú sa pretože im je jedno či zomrú. Z vnútra sú už dávno mŕtvy.

Ale aj keby veľmi chceli ukončiť toto trápenie, neurobia to. Pretože majú nádej. Nádej, ktorá im hovorí že raz príde niekto, kto ich bude ľúbiť.

Hovoríte si že sú to blázni keď toto začnú robiť vďaka niekomu, kto ich neľúbi. Ale vy to nepochopíte dokým to nezažijete. Necítiť lásku bolí. Láska je život. Z lásky ste vznikli. Bez lásky by nebolo nič. Je lepšia kvapka lásky ako vodopád zlata.

Tuna som sa teraz tak trošku rozpísala na začiatok. Dúfam že vám to nevadí. A teraz poďme už na začiatok príbehu.

---------------

Neviem zaspať. Večne neviem zaspať. A tak to je aj teraz. Moje myšlienky mi nedovolia späť. A keď už aj zaspím, mám nočné mory alebo sny o ňom. Oliverovi.

Z môjho rozmýšľania ma vyrušilo cinknutie mobilu.

Elizabeth: ahoj. Prečo ešte nespíš? Ráno budeš unavená...

Ja: ahoj. Moje myšlienky sú silnejšie ako spánok. A prečo nespíš ty?

Elizabeth: znova on? Bože dievča veď naňho zabudni už konečne.

Ja: keby je to také ľahké, ako si myslíš. Ty si vedela zabudnúť na niekoho koho si ľúbila?

Elizabeth: Áno, už ani neviem ako sa volal. :)

Ja: tak to si ho neľúbila úprimne. :)

Vypla som mobil pretože ma to trošku naštvalo. Nechápem ako proste niekto niekoho prestane ľúbiť za mesiac a niekedy aj menej. Moje kamarátky sa zaľúbili a o pár týždňov som počula ako ich nenávidia a že sú to debili. A najviac nechápem to, ako zabudnú tak rýchlo?

Ja sa snažím zabudnúť už rok a stále ho ľúbim. Je to hrozný sukničkár. Za ten čas čo ho poznám a ľúbim ho chodil už s piatimi. A o každej jednej mi písal, ako ju miluje, aká je dokonalá a krásna a keď sa rozišli tak som počúvala ako ju nenávidí a aká je to krava. Každý jeden vzťah som sa snažila zachrániť mu, namiesto toho aby som ich ničila, keďže ho ľúbim. Ale presne preto, že ho ľúbim som to neurobila... Chcem aby bol šťastný. Je šťastný keď je s niekým iným ako so mnou.

Stále keď sa hádajú, udobrým ich ale potom sa aj tak rozídu. Oliver je z toho na depku a ja mu stále pomôžem dostať sa z toho. Som na mobile 24/7 keď to potrebuje. Ale keď to potrebujem ja... Tak mi napíše raz za dve hodiny a niekedy ani dokonca neodpíše.

Ale už som si zvykla.

Super. Dneska už asi nezaspím.
Postavila som sa z postele a išla som ku skrini. Vybrala som si dlhé, čierne nohavice z dierami na kolenách, čierne tielko s tenkými ramienkami a na to čiernu dlhú mikinu, ktorá mi bola asi do poliek stehien. Nechala som si moje hnedé vlasy rozpustené. Dala som si už len špirálu a išla som pomaly a hlavne po tichu do kuchyne.

Potichu som si zobrala pohár zo skrinky a napustila som ho studenou vodou. Vypila som to a hneď ma to prebudilo.

Je asi pol štvrtej ráno. Ja takto zvyknem chodiť na prechádzky keď nemôžem zaspať.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 31, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

HOW LONG?🌠Where stories live. Discover now