Clișee și rezolvări#2

1.2K 113 68
                                    

4. Tocilara școlii vs curva școlii

De obicei:

Rivale (și-ar scoate ochii)

Varianta mea: (pregătiți-vă psihic și fizic)

Nu-i așa că ar fi mai mișto să fie prietene? Știți cum se spune: opusele se atrag. O carte care să se axeze pe prietenia dintre doua persoane din lumi paralele, nebăgându-i prea mult peisaj pe cei care își bat joc de tocilară sau pe cei care o bârfesc pe cealaltă tipă. Și neapărând iubire de nedezlegat între tocilara și bad boy.

5. Finalurile siropoase

La majoritatea cărților de dragoste, vom găsi un final în care cei doi porumbei sunt fericiți și trăiesc în pace și armonie alături de cei cinci plozi.
Dar nu ar fi mai mișto un final dramatic în care ei să rămână despărțiți? Sau unul din ei să moară? Sau să se termine cartea când el începe să o înșele pe ea sau invers. Zic și eu.

6. Descrierea cărții:

Mie, sinceră să fiu, nu îmi place ca la descrierea unei cărți să văd ditamai povestirea. Dacă tot mi-ai povestit-o, la ce să-mi mai pierd timpul să citesc?
Mi se pare mult mai interesant să pui un dialog între doua personaje care să stârnească curiozitatea. Sau ceva ce ar trebui "spus" de un personaj. Cum ar fi, la o carte cu tocilara, in descriere poți pune câteva cuvinte "spuse" de fata în cauză. De exemplu "Nu înțeleg de ce toți zic că sunt o tocilară. Ei nici măcar nu știu definiția cum trebuie. Pentru ei, dacă ai note bune și o ținută decentă ești un nimic. Un nimic de care trebuie să își bată neapărat joc". Am dat un exemplu random.

BOMBE DE PE WATTPADUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum