Menajera

1.6K 127 25
                                    

Ce mai fac prietenii mei? N-are rost să mai fac o introducere prea lungă. Deja este evident că vom vorbi despre cărțile intitulate "Menajera".

MENAJÉRĂ = Femeie angajată să îngrijească gospodăria/locuinta cuiva. (Rar) Gospodină. Care ține de menaj, privitor la menaj.

Pașii pentru o astfel de carte (de obicei):

1. Personajul feminin principal trebuie să fie sărac și de obicei orfan.
2. Personajul masculin principal trebuie să fie bogat.
3. Personajul feminin principal trebuie să fie angajat de cel masculin principal, ca menajeră.
4. Angajatorul se îndrăgostește de angajată sau invers.
5. La final sunt împreună și au o mulțime de plozi.

Gata. Ăștia au fost și pașii. Sunt destul de multe cărți pe acest subiect pentru că, să fim serioși! Par destul de interesante. Categorie: dragoste. Deja e perfect. Și mie îmi plac cărțile de dragoste, dar doar să le citesc, că dacă amica voastră se apucă să scrie o carte de dragoste, n-o citește nici Dracu', dar dacă se apucă să scrie o carte cu îngeri, Lucifer, vampiri, vrăjitoare, demoni, umbre, regate și alte chestii din astea, are o grămadă de cititori. Concluzie: nu mă pricep să scriu cărți de dragoste.


Să mai continui să caut originalitatea? N-are rost. Cine știe pe unde pisica vecinului e ascunsă. Nu vreau să fiu rea, poate că mai sunt și cărți cu titlul "Menajera" dar care sunt originale. Cine știe. Nu stau să le citesc pe toate ca să vad care e originală și care nu. Oricum, probabil că menajera aia mai poate deveni și amantă, sau angajatorul să-și satisfacă dorinţa apoi să o concendieze...

Chiar și văd momentul. Se ridică tipa frumos din pat să îmbrace după ce "s-a jucat" puțin cu șeful și acesta se uită serios la ea si ii zice:

- Ești concediată!
- Dar...
- Fără "dar". Afară!

BOMBE DE PE WATTPADUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum