,,Arthur" a influențat politica din America

783 37 9
                                    

  Ai urmărit acest desen animat, care a influențat copilăria multora, dar s-a gândit cineva că ,,Arthur" a influențat politica Americii?
Bine, gândul este creator, la urma urmei...

  Ai urmărit acest desen animat, care a influențat copilăria multora, dar s-a gândit cineva că ,,Arthur" a influențat politica Americii? Bine, gândul este creator, la urma urmei

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

  Fosta primă doamnă a Statelor Unite, Barbara Bush i-a dat lui Marc Brown un apel după publicarea cărții sale populare apărute îm 1991, ,,Arthur întâlnește președintele".

  Brown, încă la jumătate de deceniu de la premiera primului episod din serialul său de televiziune animat ,,Arthur" a fost fericit să ajute. În următorii ani, autorul s-a alăturat inițiativelor literare ale lui Bush, participând la diverse evenimente și întâlniri în întreaga țară.

  Atunci când seria televizată ,,Arthur" lansată în 1996, a devenit un succes în timpul administrării lui Bill Clinton, cartea inițială a președintelui a devenit un segment animat unde familia lui Arthur Read s-a întâlnit cu Clinton în Casa Albă şi toți au împărțit o pizza.

Așa cum administrația a doua a lui Bush a preluat puterea, iar când Laura Bush a reînviat inițiativa literară a Barbarei în Casa Albă, Brown sa alăturat din nou efortului.

,,Laura Bush m-a invitat să merg în Rusia împreună cu ea și să reprezint țara la primul festival de cărți pentru copii, pe care doamna Putin încerca să o replice în ceea ce face Laura la Washington", a declarat Brown pentru The Huffington Post într-un interviu rar despre crearea caracterul său.

  A doua administrație Bush sa încheiat în cele din urmă, iar Obama a intrat în Casa Albă. Seria animată ,,Arthur" a rămas pe PBS și a continuat să fie la fel de populară ca niciodată. Spectacolul a introdus un caracter îndrăgostit al lui Obama, desigur.

   ,,Arthur" a fost întotdeauna o poveste bipartizană pentru copiii din întreaga lume și întreaga Americă - învățând morale de dragoste, prietenie și acceptare pe care orice părinte le-ar putea descoperi.
Și astfel, ajungerea lui Donald Trump la președinția Statelor Unite a dat naștere la un spectacol care a împlinit douăzeci de ani de la lansarea sa în 2016.

,,Sunt înspăimântat că acest maniac ar putea deveni lider al acestei țări", a spus Brown înainte de ziua alegerilor, în urma cărora Trump a ajuns preşedinte.

  Pe parcursul anului 2016, Brown și-a petrecut timpul liber realizând desene animate cu Trump ca împărat fără haine. Într-un cartoon, Brown a trimis la HuffPost, un desen cu Donald gol şi care poartă o coroană în timp ce stătea pe un tron ​​de aur.
Într-un alt desen animat al lui Brown, Trump vorbește la telefonul mobil cu Vladimir Putin și spune: ,,Vladdy, eu sunt Donny. Ai o mică problemă cu fluxul monetar numerar de aici ...".
Altul descrie o biserică creștină tradițională în care crucea turlei a fost transformată într-un ,,T" de aur.

Spre deosebire de spectacolul popular pentru copii "Sesame Street", care preda fundamentele fundamentale precum ABC-urile și numărarea, "Arthur" se îndreaptă spre o demografie care abia începe să formeze opinii despre lume și caută un mod de a trăi. În mod similar, "Arthur" se distanțează de spectacolele Disney și Nickelodeon care tind să favorizeze o comedie pură (de obicei, slabă) asupra unor idei substanțiale despre moralitate și cum să fie.

Desenele copilărieiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum