Despre DCOF-uri #2

604 35 3
                                    

  Noul film marca Disney Channel ,,ZOMBIES“ a ajuns şi în România, iar acest capitol cuprinde o privire de ansamblu asupra filmului.
  Poate la prima vedere vi se pare ceva gen ,,Descendenții", dar inversat, dar filmul are o poveste ascunsă şi transmite un mesaj aparte.

  Într-un oraș suburban fictiv post-apocalipsă numit Seabrook, ,,ZOMBIES“ povestește cum un experiment nuclear care a mers prost transformă un oraș plin de oameni obișnuiți de zi cu zi în zombie obsedați de creier.

  Într-un oraș suburban fictiv post-apocalipsă numit Seabrook, ,,ZOMBIES“ povestește cum un experiment nuclear care a mers prost transformă un oraș plin de oameni obișnuiți de zi cu zi în zombie obsedați de creier

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

1. Povestea are la bază un experiment, la fel ca şi filmul ,,Sora mea invizibilă", dar este cu totul alt experiment.

   Acum, 50 de ani mai târziu, după izolarea și evoluțiile tehnologice, oamenii au creat un dispozitiv minunat pentru zombi de a purta încheieturile care au setări pentru a le ajuta să funcționeze ca oameni și nu mai reprezintă o amenințare pentru umanitate.

   Acum, 50 de ani mai târziu, după izolarea și evoluțiile tehnologice, oamenii au creat un dispozitiv minunat pentru zombi de a purta încheieturile care au setări pentru a le ajuta să funcționeze ca oameni și nu mai reprezintă o amenințare pentru...

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

    Deși a fost făcut un compromis și un fel de pace între oameni și zombi, există încă restricții care insuflă un sentiment de prejudecată și teama de a fi diferit sau unic.

  Prin intermediul unor melodii amuzante, o coregrafie atrăgătoare și participanții la telespectatori pot obține mai mult din film decât o experiență muzicală extraordinară. Filmul poate preda milenarelor și generației Z importanța istoriei luptei permanente a Statelor Unite pentru unitatea tuturor grupurilor de oameni.

2. Un fragment din melodia ,,BAMM“ de pe coloana sonoră a filmului ,,ZOMBIES“ seamănă uşor la ritm şi la interpretare cu cântecul de generic al serialului ,,Medici pentru eroi". Pe fundalul cântecului din ,,ZOMBIES" e un instrumental folosit la filmele ,,Descendenții“ & ,,Descendenții 2“.

  Ascultați fragmentul de la minutul 2:15 până la minutul 2:18 din cântecul din ,,ZOMBIES“ , iar apoi ascultați genericul de la ,,Medici pentru eroi“.

Desenele copilărieiOù les histoires vivent. Découvrez maintenant