Завдання

86 1 3
                                    

На годиннику 4:09. Я сиджу в тому самому кафе, де мені було назначено зустріч. Інтерєр кафе був в звичайних теплих тонах.В залі грала спокійна музика.  Я сіла біля вікна. На  темних вулицях життя все ще кипіло, і дивлячись на все це, не можна не закохатися в атмосферу нічного міста. Замовивши  чашку кави, я знову поглянула на годинник. 4:11. Як дивно. Зазвичай капітан приходить на заплановані зустрічі вчасно. Можливо, щось сталося!  Можливо, хтось дізнався  про операцію  " Бернадетт", суть якої   полягала в тому, що кращі агенти  будуть заслані на територію, яку потрібно вз' яти під контроль. Під цим ми розумієм, що способи,  методи і ціна значення не мали. П'ятеро дівчат, підготовлені до усього, переживші такі муки , про які інші і не знають, стільки разів уникавші  смерті,  повинні взяти під контроль місто. Секс, погрози, шантаж, груба сила - їх методи. При цьому усьому, для інших вони повинні залишатися простими, звичайними школьницями. І нічого, здавалося б, незвичайного в цьому нема, окрім одного - навіщо?. Навіщо все це? Скільки ж разів Енні задавала це питання капітану. Він тільки відхрещувався і говорив, що коли прийде час, вона і сама про все дізнається. Це напрягало! Як можна робити щось, в чому не впевнений? Але Енні довіряла капітану, своєму колишньому напарникові. Вона впевнена, якщо це щось неправильне, він би обов' язково розповів.

Капітан  Таюдзава Накото
Кличка " Капелюшник"
Вік - 19 років
Ріст - 183 см
Вага - 67 кг

Капітан  Таюдзава Накото Кличка " Капелюшник"Вік - 19 роківРіст - 183 смВага - 67 кг

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.


Агент британської  розвідки. З 9 років розпочав підготовку в секретній воєнній школі. Перше завдання отримав в 15 років. Працював під прикриттям в  Вашингтоні, Амстердамі та Мадриді.Поліглот, знає декілька бойових мистецтв.  В період з 18 до 19 років(11 місяців) був напарником  Енні  Вінтер.

- Хоча б раз на побачення юбку  наділа.

Він сів навпроти.

- Ну по-перше,це не побачення, по-друге, юбру я ніколи б на побачення не одягла, - я склала руки в замок і піднесла до губ, - і по-третє, запізнюватись не дуже то й чемно з твого боку.

- Затримався на роботі.

-  І який розмір в цієї роботи? Ти хоча б ім'я  її знаєш?

- Більш того, в мене є на неї ціле досьє.

- Що там стосовно завдання?

В цей момент до нас підходить офіціантка, ставить мою чашку з кавою на стіл.

- Ще чогось бажаєте?

- Чашечку чаю, без цукру, з корицею.
Таюдзава сказав це і перевів погляд на мене.
Офіціантка пішла.

- В місті почали знаходити трупи молодих дівчат, які вважалися зниклими. Між зникненням і тим, коли знаходили труп 3-4 міс'яці.  Експертиза показала, що всі дівчата, віком від 10 до 18 років, були згвалтовані і вбиті за декілька годин, до того як  були знайдені тіла. Нагорі вважають це Ямато Хига.

Він поклав на стіл фото і підсунув його до мене.

- Відомий бізнесмен. Ми думаємо, він  викрадає дівчат для своїх клієнтів і прода їх. Грошима вирішує всі проблеми. Декілька разів його намагались притягти до відповідальності,та все без толку. То  докази зникнуть, то свідки трагічно загинуть. Одним словом - це тепер ваша справа.

Таюдзава  дістав з  сумки папку і дав мені.

- Тут усе, що в нас є.

- Зрозуміло. Це все?

- Ні.

- Що ще?

- Нагорі було прийнято рішення  звести вас з координатором на ім'я Рейджи Сакамакі.

- Вампір?

- Звідки ти...

- Ти думав, я планувала  приїхати сюди, і нічого не дізнавшись про місцевих еліт?

- Ну да. Але й це ще не все...

- Ну... Мені з тебе інформацію пістолетом вибивать?

- Ваша команда і брати Сакамакі будете об' єднані.

- Прекрасно, і навіщо ж?

- Ви тут зовсім нікого не знаєте. Для  всіх цих високих чинів, бізнесменів та іношої " еліти" ви просто ніхто.
Брати Сакамакі будуть допомагати вам у підвищенні вашого статусу і матеріального положення. З ними вас будуть запрошувати на елітні вечірки, закриті зібрання і т.д. і т. п.Якщо по простому, вони - ваш пропускний білет. Новим і незнайомим чужинцям тут не дуже то й довіряють.

До нас знову підійшла офіціантка.

- Ваш чай.

- Дякую, красуне.

Вона почервоніла і пішла.

Я, поклавши руки на стіл і взявшись однією за голову, сказала:

- Хто про що, а заєць про моркву...

Я встала, взяла папку і вийшла з кафе.
Підійшовши до мотоцикла, я помітила на нім конверт.

" Сьогодні  по обіді чекайте на гостей"

На сидінні  лежала біла троянда.

Дьявольские возлюбленные Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt