#KNIFE# Part.2 #Odpovědi

21 0 0
                                    

V minulém díle:(Cassie ráno dostala potíže s očima) "Mami asi je tu problém" Máma: " Co jaký?" Já:"No teď už je to lepší ale chvíli jsem neviděla"  (Emily měla konflikt se svými rodiči) Táta: " Co ten nikotin u tvojí skříňky?" Já: "Jaký nikotin?" Táta:"Nedělej jako bys nevěděla" (Cass má pocit že se Em něco děje.Cass políbí kluk jménem Josh.)  Po sekundě u mně byla Em a říkala:"jako vážně?" Já:"Co jeee?" Zasmály jme se obě. Em:"Jak dlouho jste spolu?" Já:"Prakticky od dnes" (Cass skolabuje) Cass začala vypadat nějk divně a najednou se složila na zem.(Omlouvám se za gramatické chyby)

 Z pohledu Emily: Když jsem přišla domů táta byl v práci takže se mi docela ulevilo jelikož by mi u něj asi můj plán vyšel na 50 procent.Mámu můžu nějak přesvědčit.Máma:Byly ty cigarety u tvojí skříňky tvoje?" Já:"Ne.Nebyly" Máma:"školní detektiv na nich našel tvé otisky." Achh školní detektiv. Vzdychla jsem. Já:" Mami , ano přiznávám ty cigarety jsem v ruce měla ale nebyly moje. Viděla jsem něco na zemi a taak jsem to zvedla jestli to nenní moje. Byly to cigarety a tak jsem je rychle zahodila na zem.Stačí?" Máma: " Ach , už jsem se lekla že byly tvoje" oddychla si máma. Pověsila jsem tašku a bundu na věšák a šla se najíst.Poté jsem šla do nemocnice za Cass.

Z pohledu Cassie: Poté jsem začala trochu vnímat. Byla jsem na lůžku v nemocnici.Najednou přišla sestřička která mně už asi minutu pozorovala přes to skleněný okýnko.Setřička:Ahoj ty budeš Cassie viď? Já jsem pomocnička lékaře sestra Grace Williamsová." Já:"Ehmm co semnou je?" Grace:"Asi ti trochu moc stoupl tlak , tuk a cholesterol vše jsme ti snížili tak abys už co nejdřív mohla domů.Jak ti je?" Já:"Noo.No teď jsem se probrala a nemůžu říct že mi je špatně nebo tak něco .Cítím se ani né v pohodě ani né špatně." Grace:"Dobrá takm tedy asi přijmeš návštěvu?" Já:"No jistě." Tak tedy Grace zavolala návštěvu do pokoje a následně odešla. Do dveří vešla Emily. Já:"Ahoj Em" Emily si sedla na židli.Emily:" Ahoj, Prosimtě Cass.Tohle mi nedělej.Co se to stalo ?" Já:"Noo sestra tvrdí že prý mi stoupl tlak,tuk,a cholesterol ale vše mi prý sníží tak abych mohla jít zítra co nejdřív domů. " Emily:" Cass to se mi ulevilo. Objala mně. Tak jsme si nějak povídaly a následně Em musela jít domů. Já se začala hodně nudit ale měla jsem sebou knížku jménem no to jméno přijde docela hloupé. Knife. Ale co jsem mohla dělat.

Z pohledu Emily: Tak jsem šla z nemocnice domů když v tu jsem potkala kamaráda Olivera. Oliver:"Ahoj Em.Jak to jde?" Usmál se. Já:"Ale jo jen teď jdu z nemocnice.Moje kamarádka Cassie skolabovala.Zítra asi půjde dmů takže dobrý." Oliver:"aaha.." Zašeptal:"Nechceš na cígo?" Já kůvla a tak jsme šli na jedno fajn místo k rybníku.Je to tam samota těžko by nás někdo nachytal.Otevřel krabičku vzal si a pak dal i mně,vzala jsem si a zapálila jsem si.Já:"konečně!" Oliver:"Přijde tady ještě pár kamarádů.Nevadí?" Já:"Nee..V poho"Asi za sedum minut dorazili 3 jeho kamarádi.Oliver:"čáu kluci.Tohle je Emily. " Jeden z kluků:"Aaa nová hoolka?" Oliver:"Né jsme jen kamarádi.Tak Em tohle je Simon tohle Walter no a ten blonďák to je Jack ." Tak jsme si povídali .*kouřili* a tak pak už jsem šla domů. Cestou jsem už nepotkala Olivera ale nějákýho opilýho týpka co na mně řval prcinkoo! a td.. Chtěla jsem jít a nevšímat si ho jenže mi začal šahat na zadek.Nakonec jsem naštěstí ofous utekla domů.

Pokračování příště

#KNIFE# Part.1 #Co se to děje?!Kde žijí příběhy. Začni objevovat