#KNIFE# Part.1 #Co se to děje?!

48 0 0
                                    

Ahoj..Něco na uvod! :Dívka Cassie (17) se potýká s obezitou. Její nejlepší kamarádka Emily(16) je o proti ni *KlaceK* ..Má postavu tak akorát. Cassie se kvůli obezitě jednou ocitne na okraji života. Její potíže se budou čím dál víc zhoršovat a tak Emily nabídne Cassie jestli nechce cvičit držet diesy apod.. Jenže Cassie ne a ne..Nakonec dívky najdou řešení. Bude však dobré? Dozvíte se v následující knižce KNIFE (omlouvám se za gramatické chyby)

Z pohledu Cassie: Když jsem se ráno probudila měla jsem nějak moc zamlženo před očima skoro jsem ani neviděla .Nevěděla jsem jestli se mi to zdá či co jenže to bylo reálné. Pořád jsem se snažila "rozsvítit" si před očima jenže ona záhadná "mlha" tam zůstala. Zachvíli slyším klepání na dveře a později vstup do mého pokoje. A --Máma..Máma: "Cassie ...Dobré ráno. Tady jsem ti připravila lívance polité máslem máš tam marmeládu ,javorový sirup a tak dále. Kdybys měla ještě hlad tak na tácku máš ještě vajíčko na měko se slaninou a jako pití Jahodový džus.Jo a kdyby ti přišly lívance málo sladké máš tam ještě cukr. " Já "Mami asi je tu problém.. " Máma: "Co jaký?" Já:" No teď už je to lepší ale chvíli jsem neviděla." Máma" Aaa to se ti asi jen po ránu tak zdálo.Stalo se mi to taky.Ale teď už dobrý ne?" Zeptala se .Já: " Jo už jo" Máma : " tak běž na tu snídani.Než ti vystydne" A zavřela za sebou . Celou snídani jsem snědla , šla jsem se upravit převléct a pak jelikož jsem  měla ještě hlad jsem si cestou do školy koupila dva hamburgry."

 Z pohledu Emily: Když jsem si tedy ráno vyčistila zuby a udělala takovou tu "Osobí hygienu " co každé ráno sešla jsem dolů po schodech a táta s mámou hned vyletěli.. Táta: "Ale mladá dámo.Stůj stůj" Já jakobych nevěděla oč de jsem se na ně tázavě podívala:"Co se děje?" Máma:"hele takhle se to dnes dělá?! Nebo máš ještě před očima dým." Opět jsem se zeptala. "Co se děje?" Táta:" Co ten nikotin u tvojí skřínky" já:"Jaký nikotin?" Táta : Nedělej jako bys nevěděla" Ale já bohužel věděla..Já:" to mohlo být kohokoliv jiného.Nemusíte to hned svádět na mně" Táta pak ještě něco "křičel" ale já už jen rychle vzala svačinu  třáskla dveřmi a šla do školy. Ano přiznávám ty cigarety byly moje ale neměla jsem to chuť s nimi řešit.

Z pohledu Cassie: Přišla jsem ke vchodovým dveřím školy a chěla popdnout kliku když v tom přiběne pohledem vyděšená Em. Já:"Em co se děje?" Em:"Nic co by jen nestíhám" Kývla jsem hlavou a obě jsme dveřmi vešly. Em se celý den chovala divně, vystrašeně..'když  zazvonilo poslední zvonění vzala jsem tašku a kluk jménem Josh (Který se mi mimochodem líbí) mně pozval na slovíčko. Neodmítla jsem . Emily : Ale Cass přece máme jít spolu domů ne? Já." Ale chce jen na slovíčko.Bude to chvilička." Tak jsme byli s Joshme na chodbě a on mně políbil.Chvíli se mi nechtělo věřit že je to pravda ale pak Josh řekl : " Cassie..Budeš mou dívkou?" Já:"Co-co-c-cože? Jo - jo jistě" Usmála jsem se Josh"Dobře ještě ti napíši na mess. " Já:"Tak dobře" Po sekundě u mně byla Em a říkala "Jako vážně?" Já:"Co jee?" zasmály jsme se

Z pohledu Emily: Tzala jsem se emily: "Jako vážně" A ona "Co jeee" Potom co jsme se zasmály jsem ji řekla Já :"Jak dlouho spolu jste?" Cass:"Noo ..Prakticky od dnes" Opět smích tentokrát jsem se smála jen já sama .Em začala vypadat divně a najedno se složila na zem. Rychle a okamžitě přiletě Josh a někteří s lidí co kolem šli.nVšichni jen nco jee? Co se staloo? Co je jí? ráda bych jim odpověděla jenže ani já sama jsem netušila.Rychle jsem zavolala záchranku a než do 4 minut přijela sběhl se kolem Cass velký hlouček ldí. Vůec jsem nevěděla co se stalo začala panikařit a slzy se mi hnaly do očí. Bohužel jsem nemohla jet s ní a tak jsem měla co dělat cestou domů.Ano měla jsem co dělat s tím jak rodičům zamluvit ten nikotin. Nakonec jsem si to pořádně promyslela a plán byl na sětě.

Upřenění:(Mess-Aplikace-Chat) 

Pokračování příštš

#KNIFE# Part.1 #Co se to děje?!Where stories live. Discover now