3.Bolum

140 83 22
                                    

Kafami direksiyona çarpmistim . Hava yastigi oldugu icin kücük bi yarayla atlattım kazayi . Leylaya döndüğüm de o iyiydi ama hala olayin şokundaydi .

"Leyla iyi misin , bi yerinde bir sey var mı?"

Sesi titreyek "iyiyim , ama senin basın kaniyo "

"Önemli bir şey yok " diyip ikimizde arabadan çiktık .

Çarptıgimiz arabanin içindekiler bizim disariya çiktigimızı görünce onlarda çiktilar . Ikı kisilerdi ikiside bizim yaslarimizdaydı.

"Ya siz ne yaptiğinizi saniyorsun ya " diye çıkıstı karşidaki çocuklardan biri .

Ben herzamanki gibi sakinliğimle cevap verdim . " Çok özür dileriz bir şeyiniz var mı ?

" Yok ama arabanin hali gormüyor musun sen . Sürmeyi bilmiyosan gecmiyceksin direksiyonun basına . "

Bu cumlesinden sonra ne kadar sakin kalabilirim sizce tabikide bende cemkirmeye başladim . " Aaa laflara bak ya özur diliyoruz daha ne yapalim öküz " diye çikistım tamam sondaki öküz çok agır bir soz olmuş olabilir ama hak ettiğ .

"Kizim sen iyi misin ya sen bana carptin ne bu üste çikma çabaları "dedi . Yaninda arkaşida "abi sakin ol ya kaza işte . Hem önemli bir şey degıl boşver " dedi .

Leylada söze atlayarak " tekrar özür dileriz . Yapacağimız bir sey var mı " diye sordu . Yanindaki nazik olan arkadaş " yok sagolun biz hallederiz . Sizin bir şeyiniz var mi ?" "Yok " dedi .

Öküz yine konusmaya başladi . " Biz onlara çarpmadık onlar bize carptilar . Hayir bizden özür falan mi bekliyosunuz anlamadım ." Ya senden hiç kimse ozur falan beklemiyo . Sizde iyi gibisin bence herkes yoluna gidebilir . " Öküz dalga gecer gibi güldu bu çumlemden sonra . Gülüncek bir sey de yok neye gülüyor acaba bu öküz ya .

"Kizlar eminsiniz deme yapacağimiz bir şey var mi ? " Leyla " yok teşekkurler " dedi . Öküz ve yanındaki arabaya binip gittiler bizde kendi arabamıza binip eve dondük evde bizi neyin bekledigini az çok tahmin ediyorum .

Eve girdiğimde annem " kızlar çok erken geldiniz bir sey mi oldu " deyip yanimıza geldiler . Tabi yanimiza gelince evde bir kiyamet koptu " ne oldu size , kaza mi yaptiniz " gibi sorular . Annemin susma dümeside yok ki basiyimda susun . Sonunda leyla " tamam anne gecin dedi . Tabi babanlarda bahceden içeri girmislerdi .

Herkes otuduktan sonra konusmaya basladık . " Evet bi kaza gecirdik ama bi sorun yok sadece araba birazcik kötu o kadar " . Leylanin babası " size bir sey oldu mu " " Bende bir sey yok ama selin başini çarptı . Annem bunu duyunca aniden yerinden firladi . Aferin yani leyla hemen soyleniri mi annnem gibi bir kadina bakisi attiktan sonra yanima gelen annemi birsey olmadığina dahil ikna etmeye başladim .

Başima bansuman yaptık . Leyla kendi evine gittip duş almaya gitti . Bende duş aldim . Zaten aksam olmustu . Aksam yemeyindede aynı konuyu konusuyorduk bizim kaza yapisimiz . Neden bu kadar abartiyorlar anlamiyorum . Babam " size bir daha ehliyet alana kadar araba yasak " dedi . Artik çok sıkılmıştım çünkü her iki dakikada bir ayni şeyi tekrarliyordu . Leylaya mesaj attim " kizim odaya kacalim yoksa ben dayinamiycam " " tamam " yazdı . Sonra odama çıktık . Yatagima yattim her zaman olduğu gibi günün degerlendirmesini yaptik .

Leyla " bugün neler yasadık ya . Allahtan kimseye bir sey olmadı ." " Keşke o ökuze olsaydı " dedim . Leyla gulerek " kızim yanliz çok yakişikli cocuklar degiller mi ya " " ay leyla sana inanamiyorum ya . Gercekten orda ona mi dikkat ettin "

" Ne var ya hem öküz dedigin yanindaki çocuk çok tatli ve nazik " dedi .

" Ufff leyla sacmalama ya . "

" Seninle de hic bir sey konusulmuyo he "

Artik ikimizinde uykusu gelmişti . Leyla kendi evine gitti . Bende uyudum .
😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪
" Hadi kal kalk sabah oldu tatile uyumaya mi geldi sen kalk " diye bir ses duydum tam rüyamin ortasinda . " Offf tam çok guzel bir rüya görüyordum ya niye uyandirdin beni " diye çemkirmeye başladim .

" Hadi çok konusma"
diyip perdeyi acti yuzume günes gelince gözumu hafif bir sekilde actim. " Kahvalti hazir seni bekliyoruz ." " Leylalarda geldi mi " Hayır onlar merkeze indiler ama leyla evde bizde kahvalti yaptiktan sonra yanlarına gidicez eğer sizde gelmek isterseniz gelirsiniz " dedi . Bunu duyunca bir anda ayaga kalktim . " Sultanim sizle gelmeyi çok isterdim ama biz yaslilar takilmiyoruz " dedim gülerek . " Biz mi yaşliyız he güliyim bari "
" Şaka yaptim kraliçem sen hala çok güzelsin "
" Yine sululuk yapmaya başladin hadi asagiya gel seni bekliyoruz " deyip çıktı .Bende elimi yüzumu yikayıp . Asagı indim . Ve kahvaltıya başladik.

Kahvalti bitince annemleri leylayla yolcu ettik . Tabikide bütun gün evde oturmuycaz. Leyla " hadi gel denize gidelim " dedi bende " tamam dedim . Deniz çantamizi hazirlayıp denize gittik . Şenzongumuza uzanirken bir anda leyla beni durtmeye başladı . " Kizim dünkü taşlar burdalar " işaret ettiği yere baktıgımda dün kaza yaptigımız çocukları gösterdigini gördüm . Yaninda da bir kac kız vardı . İkımizde dönunce öküz bize gülerek  bakmaya başladi . Bende başımı çevirdim . Bu çocuk neden ota boka gülüyor anlamadım . Umarsamaz bir şekilde " banane ya ben denize gircem " dedim . " Ufff selin çok sıkıcısın ya " demeye başladı arkamdan ama ben onu takmadan denize girdim . 1, 2 dakika yüzdekten sonra geri döndügümde Leylanin yaninda dünkü nazik çocuğu gördüm .

Yanlarına gittiğimde çocuk ellini uzatarak "Berk ben memnun oldum" dedi . Şaskınlığimi bir tarafa bırakıp " memnun oldum . Selin " . Nedensizce gözlerim öküze takıldı o da bizim tarafa bakiyordu benim ona baktığimı görünce göze kırptı bende gözlerimi çevirip tekrar yanimızdaki çocuğa döndum . Yani berke . " Ya biz dün baya bi kapalaştık telafi etmek istiyoruz da . Sizi bu gece bara davet etmek istiyoruz . Tabi sizin içinde uygunsa . " Leyla " geliriz ya zaten bu gece bir planimızda yoktu " dedi . Leyladaki bu istediğide anlamıyorum ya koca avcısı gibi çocuğun dibine düşuyo gerçi çocukta ondan gözlerini alamıyo ama neyse . " Aslında gelemeyiz ya . Ailemiz izin verir mi bilmiyorum " . Leyla " geliriz ya neden gitmiyelim selincim tabiki izin verirler. Geliyoruz biz " dedi berke . " O zaman aksam görüşüruz " diyip yanimızdan gitti . " Sen iyi misin ikimizde gece dışarı çıkamayacagımızi biliyoruz . Şimdi gitmeyince de dalga geçiyomuş gibi olcaz neden hemen evet diyosun ki kızım sen " . " Offf selin bi rahat ol . Biz bi şekilde ayarlarız . Ben üstün ikna edici gücümü kullanarak ikna ederim sorun yok " . " Yalnız senin ikna gücün bizimkilere işlemez biliyorsun deme " . " Kizım sakin ol her türlu alıcaz o izni " ikna olmamiş bir şekilde " peki " dedim . Birazçık daha yüzdükten sonra hazırlanmaya başladık.  Tam çıkarken öküz " akşam görüşürüz bebekler " dedi . Yanındaki gıcık kızlarda gülmeye başladı . Biz hiç bir şey demeden devam ettik . Abi nerden  bu rahatlık ya gevşek .

Eve geldiğimizde  üstumüz değistirip banyo yaptık . Banyodan sonra annemleri ve babamları beklemeye başladık . Tabi boş boş beklemiyoruz . Her zaman olduğu gibi leyla cips yiyip dizi izliyor bende onunla birlikte bakiyorum . Sanırım onun yapmaktan asla vazgeçmeyecegı bir huyu . Biz dizinin sonuna gelirken bir anda  telofunum çaldı . Arayan annemdi hemen diziyi kapattim . Hapörleri açtım .
" Efendim annecım "
" Kızim ne yapıyorsunuz "
" Hiç denizden geldik . Şimdide oturuyoruz . Siz ne zaman geleceksiniz ."
" Bende seni onun için aradım zaten
Biz burda bir otelde kalmaya karar verdik . " dediği anda leyla çığlığı bastı . Elimle sus işareti yaptıktan sonra konuşmaya başladım ."
" Tamam ama biz burda mi kalıcaz "
" Anladığım kadarıyla orda kalmak istoyorsunuz ama isterseniz baban sizi almaya gelebilir . "
Leyla söz atlayarak " yok ayşe teyzecıgım biz burda kalalim ."
" Tamam peki . Ama dışarı çıkmak falan yok he "
" Tamam tamam çikmayız . Hadi görüşuruz "
" Görüsürüz"diyip telefonu kapattim . Kapattır kapatmaz çılgınca dans etmeye başladık . Bi dakika ya neden bu kadar seviniyorum ki ben . " Leyla neden seviniyoruz kizım bizim için fark eden bir şey olmiycak yine evde olucaz . "
"Saçmalama selin ya aksam disarı çıkacaz oyun bozanlık yapma "
"Ben o gevşekle aynı yerde bulunamam kusura bakma "
"Tamam sende aynı ortamda bulunmasın o zaman . Bak ben bu çocuktan hoşlandım kardeşin için bi gevşeye katlansan çok mu be "
Leyla acıtasyan yapmaya geçtiğine göre eninde sonunda gitmek zorundayım fazla zorlamadan "tamam "dedim  .....

Bölüm sonu . Yorumlarınızı bekliyorum ...😜😘

Baş BelasıWhere stories live. Discover now