1.Bolüm

263 134 44
                                    

Sonunda yaz tatili geldi . Biz herzamanki gibi leyla ve ailesiyle tatile çıkacaktık.Babam ve leylanin  babasi ortak o yüzden bizde küçüklükten beri leylayla  en yakin arkadadız .

Evde yine bir kargasa vardi . Annem herzaman oldugu gibi acele ediyordu babamda onu sakinleştirmeye calisiyordu ben ise odamda valizimi toplamakla meşgeldum . Valizimi topladiktan sonra annem ve babamin yanina gittim . Yine annem cok acele ediyordu bu yönümü annemden almisim sanirim . "Anne ben hazırim " "Kizim herseyini aldin mi " sıkılmış bir şekilde "aldim " dedim .  Babamada ayni soruyu sordu babamda benim gibi sıkılmıştı oda "aldim " diye yanıt vardi. 

Son bir kez daha evi kontrol ettikten sonra valizlerimizi arabaya koyduk . Leylalar bizden  sonra geleceklerdi.Ve yolla çıkmaya başladık.

Yazın en sevdigim tarafı yeni ardasliklar edinmek ve tabikide okulun olmaması.  Gidene kadar müzik dinleyip kitap okudum.  8  saatin sonunda bodrumdaki yazlığımıza  geldik .  Araba yolculuklarını çok seviyorum ama uzun yolculukları değil.  Biz gelene kadar akşam olmuştu . Bodrum akşamlarını çok seviyorum . Sıcak bir rüzgar vuruyor yüzünüze. Arabadan inip valizlerimizi aldık ve odalarımıza yerleştik.  Valizlerimizi koyarken leylalarda gelmişti.  Annem gür sesiyle bana seslendi . 
" Kızım leylalar geldi " dedi .
Heycanlı bir sesle "Geliyorum dedim .
Dolapimin kapağını kapatıp aşağı indim . Selim abiyle Ender teyzeyle selamlaştiktan sonra leylayla uzun bir süre bir birimize sarildik. Aynı okulda aynı sitede oturuyor olabiliriz ama birbirimizi bir gün bile görmeyince özlüyoruz.  Kankalık bunu gerektirir.

Onlar kendi evlerine gidip valizlerini yerleştirdikten sonra . Bizim evimize oturmaya geldiler .  Uzun bir süre sohbet ettikten sonra herkesin uykusu olduğu için uyamaya gittik .


Ve bugünden sonra yaz resmen başlamış oldu ...🎉🎉🎉

Baş BelasıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin