#2

41 3 0
                                    

,,Emmo vztávej"budila mě mamka ,ale mě se jako vždy nechtělo pak jsem si ,ale uvědomila ,že se jdu podívat do nové školy rychle jsem vyskočila z postele a běžela jsem do koupelny si opláchnout obličej a pak do kuchyně na snídani mamka udělala palačinky s banánem,jahodami a nuttelou

,,Emmo vztávej"budila mě mamka ,ale mě se jako vždy nechtělo pak jsem si ,ale uvědomila ,že se jdu podívat do nové školy rychle jsem vyskočila z postele a běžela jsem do koupelny si opláchnout obličej a pak do kuchyně na snídani mamka udělala pala...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Když jsem to konečně dojedla tak jsem dala talíř do myčky a běžela si vyčistit zuby. Když jsem byla hotová tak jsem se šla obléknout

Pak jsem si šla ještě rychle šla nakulmovat vlasy musela jsem si popoběhnout ,protože jsem zjistila ,že je 7

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pak jsem si šla ještě rychle šla nakulmovat vlasy musela jsem si popoběhnout ,protože jsem zjistila ,že je 7.45 a mamka ,už na nás volá.

Stojím před mojí novou školou vedle svého bratra. ka už odjela a my se pomalu vydáváme směrem ke škole lépe řečeno do ředitelny. Každý na nás kouká je mi to docela nepříjemné ,ale naštěstí je 7.54 a skoro nikdo tu není , ale stejně je to nepříjemné. Když jsme konečně našli ředitelnu tak jsme zaklepali ozvalo se ,,ano,vztupte" Chris otevřel a já šla hned za ním. Pokynul ať si každý sednem na židli před jeho stolem a dal nám nějaké papíry vše jsme vyplnili a pak nám něco říkal vyšli jsme asi tak po 20 minutách. Zjistila jsem ,že mám třídu ve 4 patře , že je nás tam zhruba 18 a ,že během školního roku každá třída jede na 2 výlety jelikož je 15.březen tak pojedem ,už jen na jeden výlet.

Mezitím co vám to tu vypravím tak jsem se rozloučila s Chrisem ,který šel do své třídy ,kterou má mimochodem v 2 patře což je velmi nespravedlivý. Akorát jsem došla před moji třídu bála jsem se zaklepat ,že mi vynadá , že je 15 minut po zvonění a já vcházím teprve do třídy nebo ,že vyrušuju hodinu matematiky. Slyšela jsem jak jim diktuje nějaký příklady. No nic zaklepala jsem a ozvalo se ,,dále" vstoupila jsem a všechny pohledy padly na mě jak ja to nesnáším ,,Dobrý den " pozdravila jsem a usmála se na učitelku ,které mohlo být tak 30. Učitelka se na mě také usmála a řekla ,,Dobrý ty jsi nová ,že ?"Ano a souhlasně jsem přikývla hlavou. ,,Tak nám osobě něco pověs" řekla a já se jen otočila na třídu ,která si něco šuškala mezi sebou .

,,Jmenuji se Emma přistěhovali jsme se sem z Londýna je mi 17 ráda sportuju mám staršího sourozence" skončila jsem a učitelka kývla a řekla ať si jdu sednout . Už zbývalo jen 20 minut do zvonění . Posadila jsem se do 3 lavice u okna a koukala jsem na učitelku jak píše na tabuli nějaké příklady matiku mám ráda ,ale teď jsem na ni neměla nějak náladu.

Konečně zvoní měli jsme 5 hodin teda oni měli 5 hodin . Já se neučila jen tam s nima byla. Vstala jsem a vzala si svoji kabelku a šla pryč ze třídy jenže mi cestu zastoupili nějací debilové ,,
ále kdo pak to tu je "řekl ten u prostřed a sáhl mi na bok a sjížděl níž . ,,Nikdo kdo by tě měl zajímat" a kopla jsem toho prostředního (asi víte kam) chytl se za to místo a zkroutil se. Tam ti dva se začali smát. A já je obešla a v duchu jsem se smála .
Před školou na mě už čekal brácha. Šli jsme k autu kde už čekala mamka nasedli jsme a jeli domů. Doma jsem si vzala pyžamo a celý den se válela v posteli.

 Doma jsem si vzala pyžamo a celý den se válela v posteli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mamky auto

Tak konečně jsem dokončila druhou část. Doufám ,že se vám líbí. Budu ráda za komentář a hvězdičku
Zatím čauky Kája

New schoolWhere stories live. Discover now