💛👑270👑 ANTAPLI👑💛🕵️‍♂️---2---🕵️‍♂️

11 3 0
                                    

Evet gençler bu gün size çok ilginç ve şaşırtıcı bir şey anlatıcam. 270 Antaplı büyücü çıktı!!! Evet yanlış duymadınız! Hadi hadi çabuk toplanın...

Bi önceki bölümde de okuduğunuz gibi mahallemizde 270 Antaplı lakabıyla küçük yavru bi fil yaşıyor bu Antaplı mahallenin çocuklarının diline düşmüş bir şahıs hatta öyle ünlü ki bi ara bunun belgeselini çekmişlerdi TRT Belgesel de yayınlanmıştı. Düşünün yani ne kadar ünlü?

İşte hatırlamışsınızdır, uzatmaya gerek yok. Geçen gün köyden geliyoduk  bilirsiniz 120 kişi bi arabada gidiyoz, halamlar da vardı. Konu Antaplıdan açıldı, biz dedik böyle böyle, bütün herkesin diline düştü herkes dalga geçiyo falan filan.

Halam araya girdi kısa ve net bi şekilde dedi ki;
O'na bulaşmayın!!!

Arabada ki tüm meraklı melahatlar bir anda halama dönerek "Niye?" dedi. Halam da hemen her kadında olan koca karılık hislerini kullanarak, konuşmaya başladı ve sözlerine şöyle devam etti;

"O bir büyücü! Ben bundan 5 yıl önce onunla otobüste karşılaşmıştım. Komşumuz olduğu için öyle havadan sudan konuşuyoduk. Sonra konuya nerden girdiysek artık... Bana dedi ki 'Beni çok kızdırıyolar dı, bende yaşlı halimle bi şey yapamıyodum, en son aklıma muska işleri geldi hocaya 1 gittim 2 gittim yapmadılar. Sonra ben kendim yapmaya başladım.' O günden beri ben o'na pek bulaşmam, size de tavsiye etmem." Dedi.

O gün kendime çok büyük bi ders çıkardım. Demek neymiiiiş? Spor sağlığımız için çok faydalıymııış😉😉

NE ALAKA AMİNYUM? ASDFGHJKLQWERTYUIOPZXCVBNM

Hayal Gücü (Ufak At da Civcivler Yesin!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin