Úvod

339 12 3
                                    

Dobře, jako tohle je příběh čtvrtý v pořadí, který bude ve fázi „nepravidelného vydávání" - nevím, jestli náhodou tohle slovní spojení nespálím na popel, protože mě začíná děsně rozčilovat. *smích*

Každopádně musím (asi) poděkovat třem lidem, kteří si příběhu v biu všimli, načež jsem velmi překvapená „popularitou" 19days - což je dílo, do kterého jsem zamilovaná a jen nedočkavě vyčkávám na tumbrlu další překlady. Jednoduše: Old Xian je neskutečný bůh.

Na pár fanfikcí jsem začínala svou „pisatelskou" kariéru, ale jen do šuplíku. Nebyla jsem si tehdy totiž jistá oblíbeností ff, protože ne každý tuhle kategorii psaných textů podporuje. No, vlastně, záleží na tom, jak je napsána, že jo.

A pokud někdo zná můj styl psaní, libuji si v načechraných emocionálních sférách, popisů, ze kterých svět kolikrát zřejmě slepne, ale já... jsem spokojená. Zřejmě i čtenáři, protože potom těžce rozdýchávám jejich reakce.

Ale to je jedno.

Fakt své čtenáře nemůžu proklít, protože je miluju, ale toto nemělo být v plánu, dokud nedokončím alespoň jednu ze tří rozdělaných děl. Ale víte co? To je jedno - pro vás udělám všechno. Pak se nemůžete divit, když budete mít horečky, emocionální záchvat a ohňostroj v těle (Doufám, že nemluvím za sebe, ehm)!

///

Čarodějové žijí ve společnosti pod pláštěm stínů a noci, aby byli jasně skryti. Lidé se totiž bojí čehokoliv, co nemohou zkrotit a kontrolovat.

Přesně jako magii.

I přestože jsou čarodějnické spolky před očima lidí skryty, jejich vztahy možná znějí mírumilovně - což není pravda.

Každý čaroděj si hlídá svůj život sám, jeho problém je jen jeho. To si alespoň Mo Guan Shan myslel.

Dokud ho a matku někdo nepronásleduje.

Jsou dva typy lidí, které může Mo považovat za své nepřátele; čarodějové a lovci.

Nitě tajemství, krvavé zbraně, ulice plná magie.

A emoce, jež měly být ve skutečnosti skryty v útrobách zrzka, jehož život je v nebezpečí, ale on sám má dlaně sedrané do krve, takže ví, jak se ochránit.

///

Příběh obsahuje čaroděje, magii a charakterizaci jejich životů, na druhou stranu také vztah mezi Moem a He Tianem, takže emocionální bxb. Rozhodně se objeví i další postavy, nemějte strach.

Příběh nebude rozdělen na story arcy - zaprvé bych se zbláznila, a zadruhé to nebude dlouhý soubor.

Snad se vám příběh bude líbit.

- anne cane.

Lovec ↔ 19 days au [mo guan shan x he tian]Where stories live. Discover now