Karşılaşma -1

100 6 2
                                    

Hatırlatma : kapının dışına çıktım ve kendimi duvara yaslayarak oturdum .

------------------------------

Dizlerimi kendime çektim ellerimi dizimin üstüne koyup bağladım ve kafamı ellerimin tam ortasına koyup sağa çevirdim ardından gözlerimi kapattım . 

''Lisa !'' derin bir uyku değildi bu yüzden gözlerimi açtım kafamı yavaşça kaldırdım ve sesin geldiği yöne doğru baktım . ''Efendim Jisoo ? '' bana sinirli bakıyordu nedenini anlamamıştım.

hayla kızgın bakıyordu nedenini az çok tahmin ediyordum . ortamı yumuşatmak amaçlı hızlıca kalkıp jisoo unniemin koluna girip biraz sevimli davrandım ve ona tost ısmarlayacağımı söyledim.

jisoo unniemde bir tebessüm olmuştu yemek yemeyi çok severdi. arkadan gülüş sesleri geliyordu sonra aniden ses kesildi ve üzerimize iki tane kız atladı . 

kim olduklarını tahmin ediyordum bu yüzden kızmadım tam tersine güldüm . daha sonra ayağa kalktım üstümü silktim gözlerimi uzunca kapatıp açtım ve karşımda yedi erkek duruyordu.

anlamsızca bakıyordum önümdeki çocuğa . mavi saçları koyu renk gözleri çok da büyük olmayan burunu ve biraz da kısa  gözündeki kemik gözlük onu çekici yapıyordu.

telefonu elindeydi  rengi beyazdı kokuşu mmm şey gibi... çilek en sevdiğim koku üzerinde okul forması yoktu onun yerine okulun basket takmının tişörtü altındada şortu vardı . elinde de bir basketbol topu.

------------------------

oturdum bakındım ve daha sonra bir sonraki ders basketbol çalışmaları olacağı için soyunma odasına gittim o sırada zil çaldı o sırada çocuklar da geldi ve giyindi.

hep beraber koridorda dolanıyorduk okulda havalıydım . kızlar benim için ölüyordu ama aradığım kızı bulamamıştım onlar tipime aşıktı davranışlarıma değil .

ilerledim ve bir kızın önünde durdum . suratına baktım

çok uzun olmayan kahverengi saçları ve kaşlarının biraz altındaki kahkülü ile sevimli duruyordu. Boyu uzun boyluydu ten rengi beyazdı burnu çok büyük değildi . gözleri koyu kahverengiydi.

üzerinde pembe okul kazağı altında ise siyah pembe oluk eteği vardı . ona uygun dize kadar pembe ve siyah bir çorabı vardı altında da pembe bir ayakkabı vardı . saçları gül kendisi ise şeker kokuyordu .


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 15, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Gözlerini Kapat | YoonliceWhere stories live. Discover now