Rüya -1

147 8 1
                                    

Gözlerimi açtığımda ormanda buldum kendimi . seslendim önce bağırdım. ''kimse var mı ?!'' anlaşılan kimse yoktu . korku dolu adımlarla ilerledim . bir atın üzerinde dünyalar güzeli bir kız vardı karşımda. 

bu da kimdi . gözleri bir kumaş ile  kapatılmıştı . yavaşça yanına ilerledim gözlerindeki kumaşı çözüp çıkardım . kız gözlerini yavaşça açmıştı ve gözleri çok güzeldi . ah tanrım melek gibiydi . 

yavaşça elimi uzatıp attan inmesine yardım ettim ve elimi sıkıca tutmuştu bense ellerini kırılacak bir cisim gibi nazikçe tutuyordum .

---------------------------

''Bay Min en son ne anlatıyordum ? '' gözlerimi yavaşça açtım ve ayağa kalktım tahtaya odaklanmıştım . 

''Evet Bay Min niçin dinlemiyorsunuz beni ?'' hayla tahtaya bakıyordum . ''Bay Min çabuk dışarı çıkın!'' gözlerimi tahtadan ayırdım ve kapıya yönelttim .  yavaşça kapıyı açıp dışarı çıktım . duvara yaslanıp beklemeye başladım .

----------------------------

Bir adam beni ata bindirmişti üzerimde beyaz uzun bir elbise vardı saçım salık ve üzerinde bir taç vardı. adam elindeki kumaş parçasıyla gözlerimi kapattı. 

atı sürmeye başladı bir süre sonra atı sürmeyi bırakıp yok oldu at kendi kendine gidiyordu. en sonunda durmuştu . bir adam bana bakıyordu yavaşça yaklaşıyordu.

en sonunda gözümdeki kumaş parçasını çıkarıp inmem için elini uzattı. bense elini tutup aşşağı indim çok yakışıklıydı. 

---------------------------------

''Lalisa uyan. '' sessizce kulağıma fısıldayan Rosenin sesiyle uyandım ve aniden kalktım . Öğretmen kalktığımı görünce '' güzel lalisa hadi bize konuyu anlat.'' 

ben öğretmene boş bakışlar atınca öğretmen sinirlendi ve beni sınıftan kovdu . kapının dışına çıktım ve kendimi duvara yaslayarak oturdum .

Gözlerini Kapat | YoonliceWhere stories live. Discover now