twenty-three

475 30 0
                                    

Nicol má už zabalené. Nejak to napchala do dvoch kufrov plus ruksak, kde mala elektroniku. Nejaké veci si tu aj necháva, keďže chce tu chodiť. Neberiem jej to. Aj ja tu budem chodiť bol na pár dní môj domov.

Zobral som jej kufre a išli sme dole. Bear robil zle Nickovi.

,,Bear nechaj ho," zasmiala sa Nicol.

,,Idem dať kufre do auta, hneď som tu," povedal som.

Vyšiel som von a prešiel som k autu. Odomkol som auto a prešiel som ku kufru. Otvoril som ho a opatrne som tam dal kufre.

Som neuveriteľné rád, že Nicol budem mať pri sebe naďalej. Bear ju bere už ako vlastnú mamu a to sa len včera dozvedel, že bude so mnou na vždy. Ináč, už mi stihla aj niekoľko krát zavolať Cheryl s tým, že čo to má znamenať, že prečo som jej zobral syna. No ja som jej dobre vynadal za to, že ho bije. Nič mi na to nepovedala len ma zrušila. Krava sprostá.

,,Som tu," vošiel som zase dnu.

Prešiel som do obývačky. Bear zaspaval na Nicol a tá ležala na gauči.

Zdvihol som jej nohy a sadol si . Nohy si položila na tie moje. Bear po chvíľke zaspal. Spal celú noc. Tak ale je ešte malý, neberiem mu spánok. Sám by som ho potreboval trošku viac.

,,Deti poďte jesť, obed je už hotový," zavolala na nás El.

Nicol sa opatrne postavila a Beara uložila na gauč. Prikryla ho a pozrela sa na mňa. Usmial som sa a aj ja som sa postavil. Objal som ju.

,,Som rád, že ťa mám. Ai skvelá kamarátka a aj Bear ťa má rád, sám ťa volá mama a to sa len včera dozvedel, že bude so mnou už navždy," zašepkal som jej do ucha.

,,Ja som rada, že som ťa mohla stretnúť. Bol si môj veľký vzor už 8 rokov. Mám ťa neuveriteľné rada Li," povedala mi.

,,Však aj ja teba," povedal som.

Chvíľku sme si pozerali do očí. Začal som sa k nej pomaly nakláňať. Chcel som ju pobozkať. Strašne som po Tom túžil už neviem od kedy. Už sme boli od seba pár milimetrov, keď v tom....

Interview that changed my life /h.s/ ✔️Where stories live. Discover now