Dcéra domovníka

123 8 0
                                    

Ten neznámy hlas patril dievčaťu, ktoré bývalo nad nami.
,,Prepáčte, že som vás vyrušila." povedalo dievča zahanbene.
,,V poriadku, čo si potrebovala ?" spýtala som sa zo slušnosti, kým Kirsten len pozerala a silno má držala nohami a rukami.
,, Otec má poslal sa spýtať ako sa Vám tu zatiaľ páči."
,,Ešte sme neobjavili všetky kúty mesta ale je to tu skvelé, ďakujeme za opýtanie." usmiala som sa na ňu, začo má Kirsten prebodávala pohľadom.
Potom neznáme dievča začalo odchádzať, no kým som si uvedomila už bola ďaleko a nestihla som sa spýtať ako sa volá. Nevadí, tak nabudúce snáď.
,,Láska, stačí keď sa na mňa budeš tak pekne usmievať a nie na druhých. Ešte sa do teba zaľúbi a čo potom." ozvala sa Kirsten do môjho premýšľania.
,,Tak potom nič, pretože mám teba a s tebou som šťastná a budem si ťa držať zubami nechtami. Milujem ťa" povedala som s úsmevom na perách a obdarila ju dlhým bozkom.
,,Aj ja teba láska."
Potom sme si spolu šli zaplávať, no Kirsten sa už po chvíli nechcelo a ja som si chcela vyliezť na nejakú nafukovačku ale tu trebalo zohnať. Tak som povedala Kirsten nech zbehneme niekde kúpiť. Našťastie kúsok od nás boli obchody, tak sme zbehli pre peniažky a šli kúpiť. Sebe som kúpila nafukovacie lehátko, kde sa zmestíme aj dve a jedno nafukovacie koleso aby sme nemali dve rovnaké. Po ceste som sa snažila nafúkať nafukovačku a keď sme prišli, už som ju fúkala len 10minút. Samozrejme všetci sa mi smiali lebo som bola ako paradajka v tvári, neskôr aj Jackovi, lebo si fúkal nafukovacie koleso. Konečne som to dofúkala a šlahla to do vody. Spolu sme si s Kirsten na to ľahli. A tak sme sa plavili po vode a opaľovali sa. Užívali sme si tu pohodu a to úžasne slnko. Výhoda, že sme boli na vode, bola v tom že keď som šla umrieť z toho tepla, tak som si pichla hlavu do vody. I keď moje telo bolo tak rozpálené, že ta voda mi bola ľadová. Po chvíli som zliezla nejak dolu a zbehla si pre plavecké okuliare. Hneď som skočila späť do vody a plávala ku Kirsten, ktorá zaspala. Tak som Jackovi a Carry povedala, nech sú potichu. Pomaly som s Kirsten plávala ďaleko od brehu a ošpliechala ju a schovala sa za nafukovačku za jej hlavu. Začala strašne panikáriť.
,,Bože, kde som to ?! Sakra, ja som zaspala. Nie nie nie !!!"
,,Ale áno." so smiechom som dodala a zhodila ju do vody.
Kirsten tak miklo a začala tak kričať.
,,Čo robíš??? Si normálna ?!"
Nemohla som z nej. Bola taká rozkošná. Jack a Carry sa smiali až z brehu. Potom som Kirsten pomohla na nafukovačku a došla k nej s našpulenými ústami a čakala kedy má pobozká. Po chvíli prestala byť urazená, tak som sa dočkala bozku.
,,No vidíš, že to ide láska!" zasmiala som sa, na čo Kirsten len pokrčila tvárou.
Joj moje zlato. Pomaly som s ňou začala plávať k brehu, keď sme tam došli, tak sme všetci skočili do vody a zabávali sa. Bol to krásny deň.
Neskôr sme sa všetci vyvalili na lehátka aby sme vyschli. Keď už sme boli ako tak suchý, tak sme sa šli prezliecť aby sme mohli si niečo dobre navariť. Jack a Carry povedali, že robia obed dnes oni a raňajky mi, keďže večer niekam zájdeme. Tak sme šli s Kirsten si ľahnúť  zatiaľ do postele a pustiť telku. Kirsten si položila hlavu na moju hruď. A silno má objala a začala potichu hovoriť...
,,Láska ?"

Pokračovanie nabudúce

HellWhere stories live. Discover now