BAD

14 0 0
                                    

Visszaérve nagy csodálatomra még Mark nálunk volt a szülei nélkül. 

-Mit csinálsz itt? Még mindig?

-Hát mivel mindenki elment nálunk megkértek hogy maradjak itt várjalak meg!

- Bocs most nincs kedvem hozzád.Menj haza!

-Ezt nem te döntöd el!-mondta és elkezdett a kezemnél fogvást húzni kifelé. Mire én sikítani kezdem.Fogd be és gyere. Ekkor megfogott és lefektetett a kanapéra. És egy sötét kocsiban ébredtem. Egy másik lány társaságában. Aki még mindig nem volt eszméleténél.

Egy pár óra elteltével megérkeztünk egy házhoz ami a semmi közepén volt. Az ablakok fával voltak bevédve és se be se ki nem lehetett látni. Mikor beértünk még rajtunk kívül volt még egy magas ember aki elég ismerős volt. Ekkor megfordult és Zack volt. A sírás kerülgetett de levegőt sem bírtam venni mert be volt kötve a szám. Ekkor Zack közelebb lépet lehúzta a számról azt az anyagot és megcsókolt. Életem legundorítóbb csókja volt.  Ekkor oda mentek egy Maya nevű csajhoz akit velem egyszerre vittek oda és őt meg Mark csókolta meg.

-Miért vagyunk itt?-kérdeztem mivel Zack nem tette a számra vissza azt az anyagot. Ami elég koszos volt.

-Mert mi úgy döntöttünk hogy itt lesztek.-Ekkor felkaptak minket és betettek egy szobába ahol a földön volt egy koszos matrac és egy tál amiben víz volt mint a kutyáknak. Ott ültünk Mayaval sírtunk és kiabáltuk míg egyszer csak be nem jött egy ideges ismeretlen ember, és pofon nem vágott minket. Mayaval elhallgattunk. Az őr kiment és eszembe jutott a telefonom. A zsebembe volt. 

-Maya- suttogtam mintha az életem múlt volna rajta. Mondjuk szerintem az is múlt.

-Tessék?-kérdezte halkan.

-A hátsó zsebembe van a telefon, nem tudnád valahogy kivenni?-suttogtam, mire épp belépett az őr de semmi gyanúsat nem látott és vissza kiment.

-Megpróbálom.-mire elkezdtem a keze felé fordulni a popómmal.Amit nem kellet volna mivel a telefonom képernyője egyszer csak betört és egy hangos hanggal kikapcsolt.Szerintem végleg.

Ekkor épp megjöttek a fiúk és meglátták a zsebemben a telefont. Zack odalépett és kivette miközben belemarkolt a fenekembe.

-Kérlek, ne-sírtam-Miért csinálod ezt?

-Mert te miattad ment tönkre a kapcsolatom Amyvel .

-Sajnálom,tényleg nem tudom hogy nem vettem észre eddig hogy van köztük valami. De te is jól tudod én szerettelek titeket úgy együtt akkor most miért nem Stevet hoztad ide hanem engem. 

-Ő is itt van ne bosszankodj.-ekkor a magas idegen csávó egy széken betolt egy megkötözött kezű véres arcú fiút.

-Jesszusom ez Steve?-kérdeztem miközben nem tudtam eldönteni mit érzek mivel egyszerre volt bennem gyűlölet és sajnálat is iránta.

-Pontosan ez a te kicsi Steve barátod. Vagy mondjam úgy hogy már nem sokára senki barátja lesz mert úgy látom nem sokáig fogja bírni még étel és víz nélkül. Na meg persze.-mikor ezt kimondta újból levert neki egyet aki már meg sem mozdult.

-Ezt megértem hogy ő itt van de Maya miért van itt vagy én? Mi miért vagyunk??

-Mivel pont ugyanez történt Markkal is mint velem.-mondta Zack ekkor újra behoztak egy fiút aki szintén megvolt kötve és össze volt verve.

-Jack ez te vagy? Jó ég?-sírt Maya

-De mi minek kellünk-kérdezte Maya-akinek a szájáról Mark már levette az anyagot.

-Mert a ti kis pasijaitok végig fogják nézni miközben én és Zack megdugunk titeket.-mondta Mark. Mire elkezdtünk sírni.-Csak lányok egyszer had  éledjenek fel a csávóitok.-

Ekkor előjött az idegen egyszer Stevet vitte vissza a szobába aztán Maya exét. Majd Mark és Zack  elmentek. Én ott maradtam Mayaval. Nem ettünk egy pár napja semmit és aludni is csak keveset mert be volt kötve a kezünk és nem tudtunk lefeküdni. Ezért beszélgettünk Mayaval mivel mást úgysem tehettünk. Egyszer csak egy lövést hallottunk. Mindketten megrémültünk.Ekkor kinyílt az ajtó és az exeink léptek be rajta. Akik odarohantak hozzánk kikötöztek majd kirohantunk Mayaval és láttuk hogy épp közeledik egy fekete terepjáró. A Ház mögé rohantunk és bíztunk benne hogy nem vettek minket észre. De egyszer csak hallottunk egy lövést majd még egyet de ekkor a kocsihoz rohantunk és mivel Zack benne hagyta a kulcsot elhajtottunk. Ekkor a hátsó ülésen felült Mark akinek  a kezében egy üveg pia volt és mint láttuk részeg volt. 

Maya kivette a kezéből és széttörte a fején. Ekkor Mark elájult. A visszapillantóbán messziről láttam még Zack alakját ahogy rohan,de már elég messze voltunk hogy ne érjen utól minket. Mikor vissza értünk a városba egyenesen a rendőrségre mentünk ahol bejelentettük hogy Zack és Mark mit tettek. Nem gondoltuk volna de már mindkét fiúnak volt priusza bolti lopás miatt.

Maya és én hazasiettünk. Megtudtam hogy ő is csak Húsvét miatt van a nagymamájánál. Megtudtam hogy Olaszországban lakik egy kisvárosban és megbeszéltük hogy elmegyek náluk nyárra.  Mikor elköszöntünk elindultunk a ház irányába, és amikor beléptem a szüleim mind nekem rontottak és megöleltek majd kérdésekkel bombáztak és én leültem ettem majd elmeséltem mi történt velem ebben a pár napban. Majd másnap elindultunk haza. Mivel tudjátok a suli.


Remélem tetszett a story.  Pusziii. Szavazatok ha tetszett.!




New Romance 🤘Where stories live. Discover now