SAD

13 1 0
                                    

Március van. Stephen szülinapjára készülök Amyvel és a barátjával Zackkel.  Megrendeltük a tortát betettem a hűtőben van egy saját készítésű tortám is amit én készítettem neki. Zacknek  saját háza volt ezért úgy döntöttünk hogy egy közös ott alvást beszervezünk. Sikerült is. Március  12 van és Zacknél vagyunk mind a négyen a tortát úgy gondoltuk hogy  hajnalban esszük meg mikor Steve született hogy legyen jelentősége 5:35-nek.

-Kezdődjön a buli!- kiáltotta ki Amy és megbontotta az első üveg pezsgőt. Egész este beszélgettünk táncoltuk és élveztük hogy együtt vagyunk. Amy és Zack félrevonultak hogy csak én odaadjam az ajándékomat Stevenek. Odaadtam a kék dobozba csomagolt ajándékomat. Kibontotta és meglátta a vadi új kiadású Xbox-ot. 

-Köszönöm nagyon tetszik.-kivette a dobozból és alatta meglátott egy képet rólunk amin épp add nekem egy puszit és én vigyorgok.

-Ez is tetszik köszönöm.-Megölelt és adott egy puszit. Ekkor bejöttek Zackék és ők is odaadták az ajándékaikat. Amit persze Steve megköszönt. A fiúk Xbox-tak mi pedig addig beszélgettünk. 

Eljött az éjfél és addigra már egy jó pár üveg pezsgő elfogyott ugyszint mint vodka és  egy pár üveg bor. Felköszöntöttük Stevet aztán  táncoltunk majd arra emlékszem hogy elalszok egy kanapén. Reggel felkeltem 6 óra felé szét néztem és eszembe jutott hogy  a torta de mikor felugrottam megláttam hogy se Steve nincs bent se Amy. Kimentem a konyhába mert azt hittem ott vannak. De nem voltak majd felakartam menni az emeletre de recsegést hallottam és megijedtem. Visszaszaladtam és szóltam Zacknek akivel megindultunk az emelet felé felértünk a hálószobájához benyitottunk és akkor megláttuk hogy Amy Steven fekszik. Na nekem sem kellet több berontottam Amyt a hajánál fogva húztam le Steveről aki tőlem egy hatalmas pofont kapott ugyanúgy mint  Amy. Ekkor berohant Zack  aki úgy orrba vágta Stevet hogy rögtön ömleni kezdett az orrából a vér. Ekkor megfogta a karom mivel én ott sírtam a padlón és felemelt és azt mondta :

-Legyetek boldogak együtt.- és kimentünk. Majd eszébe jutott hogy ez az ő háza visszaszaladt és lerángatta Stevet úgy ahogy volt tiszta pucéran. Majd Amy szaladt utána aki érkezett felvenni egy bugyit. Beugrott Steve kocsijába és elhajtottak. 

Zokogni kezdtem majd észrevettem Zack szeméből is folytak a könnyek és elővette a zsebéből a jegygyűrűt amivel megakarta kérni Amy kezét. Megöleltem majd bementünk és leültünk egymás mellé csak meredtünk és egyikőnk sem szólalt meg egy ideig csak Zack később:

-Hogy nem vettük ezt észre hogy ők köztük van valami. Tudod Kate mikor voltunk négyen a strandon én akkor is láttam mikor Steve a hátán hurcolja Amyt de nem bántam hiszen jóban vagyunk és gondoltam csak barátok. De ezek szerint nem.-mondta Zack miközben a könnycseppeket törölgette a szeméből.

-Én is sokszor láttam ehhez hasonlókat de én sem gondoltam hiszen Amy mindig áradozott rólad hogy ily meg úgy szeret de ezek szerint nem is rólad hanem Steveről. És mikor megtudtam hogy megakarod kérni a kezét nagyon örültem mert hát ti olyan aranyosak vagytok. Bocsi voltatok.

-Nem számítottam rá hogy ez fog történni.-mondta Zack még mindig könnycseppekkel  a szemében

-Senki nem számított rá. 


És a semmibe bámulva ültünk még órákon keresztül.

Remélem tetszett. Jó olvasást a többi részhez.


New Romance 🤘Where stories live. Discover now