Kamaráta nebozkávaj

31 4 9
                                    

Názov: Kamaráta nebozkávaj

Autor: Kristína Lovasová

Obsah:Sedemnásťročná Charlotte v žiadnom prípade neverila v lásku, až pokým nestretla Matúša, ktorý razom zmenil všetko, čo si dovtedy myslela. Z priateľstva dvoch spolužiakov sa zrazu stala láska, z feministky zamilovaná romantička, a z uzavretej osobnosti dievča, ktoré našlo dobrých priateľov. Vydrží ich láska aj napriek tomu, že sa z nej zrodí niekto tretí? Dokážu sa dvaja nezodpovední tínedžeri stať behom deviatich mesiacov zodpovednými rodičmi? A čo reakcie okolia? Dokážu spolu zvládnuť všetky prekážky v škole a aj s rodičmi, alebo ich to navždy rozdelí? Pretože povedať doma v sedemnástich: „Som tehotná." chce nadľudské úsilie. 

Pri tom, ako som plakala, uvažovala som, kam teraz pôjdem a čo budem robiť. Uvažovala som, čo sa asi stane, keď sa to dozvedia rodičia. Nesmú sa to dozvedieť. Ale raz sa to dozvedia. Keď budem mať brucho väčšie ako balón. A čo urobím, keď sa to narodí? Čo so školou?

Počet strán: 272

Rok vydania: 2015

Vydavateľstvo: Motýľ

Môj názor: Táto kniha je jedna z mojich najobľúbenejších kníh a som rada,že ju mám doma. 

Kto má rád romantické príbehy tínedžerov, tak toto je kniha preňho. Páči sa mi štýl písania autorky. Napísané je to v kapitolách, čo je pre mňa výhoda. 

Veľmi ľahko sa to číta a za 3 dni to máte prečítané (možno aj menej)




Ak Vás kniha ne/zaujala alebo ju už doma máte alebo by ste si ju chceli kúpiť tak mi to napíšte dole do komentárov. Budem veľmi rada. 

Maťa


Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jul 12, 2018 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Typy na knihyKde žijí příběhy. Začni objevovat