Chapter 3

155 13 10
                                    

Jeg våkner av at Ashley ringer meg. Jeg rekker akkurat ikke å ta den før hun kommer til mobilsvar. Da jeg tar opp mobilen har hun sendt meg tre meldinger og ringt meg tre ganger. Klokken er bare 09:00, hva vil henne så tidlig? Jeg ser på meldingene.

"Shit, En av Sashas hester er borte og hun leter etter en skyldig..."

"Mamma og pappa har sagt at de kan betale for hesten du fant...vi må finne et navn til den.."

"Jeg vet det...vi kan kalle han Black Tornado"

Jeg skriver en melding om at jeg ringer henne senere før heg kler på meg en blå ridebukse og rød t-trøye før jeg går ned på vei mot kjøkkenet. Jeg smører meg fort to brødskiver før jeg spiser og drar hjemme fra. På vei til bussen ringer jeg Ashley.

"Hei..Du skal være glad du ikke kom i stallen tidligere...Sasha har skylt på Miranda stakkars og nå har du ikke Silvers eier å gjemme deg bak". Jeg sukket. Før jeg rekker å si noe fortsetter henne..

"Det er Miltons Lake som er borte, de har ringt politiet men har ikke hørt noe enda...mamma kommer etterpå i dag for å snakke med deg angående hesten, og jeg tror jeg har funnet et passende navn til han.., men kan vi snakke mer når du kommer i stallen?"

"Ja selfølgelig" svarer jeg før vi legger på.

Da jeg setter meg på sete i Bussen er jeg fylt med spenning. Jeg har fått min egen hest, og jeg har funnet noen som kan betale... Det kan nesten ikke bli bedre! Jeg lener meg tilbake å ser ut på alt som passerer.

Når jeg kommer i stallen er det nesten ingen der. Jeg trasker videre bortover til jeg skimter Ashley som står ved boksen til hesten min. Bare det at jeg kunne kalle han min var en fantastisk følelse. Da jeg kommer gir Ashley meg en børste så børster vi han sammen. "Jeg har funnet et passende navn til han, hva synes du om Black Tornado"? Hun ser på meg og smiler før hun fortsetter å stryke pelsen med den myke børsten. Tar sakte store tak. Jeg går bort til hingstens ansikt og ser han inn i de brune glitrende øynene. "black Tornado". Jeg smaker på navnet. "Det passer perfekt". Bare navnet gir meg et lite Flashback fra da tornadoen herjet rundt den forrige kvelden. Hingsten som lå der så hjelpesløs. Navnet passet perfekt!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 19, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Black TornadoWhere stories live. Discover now