Chapter 2

135 12 1
                                    

Hverdagen min kom til å bli annerledes utover. Begge Ashleys foreldre er advokater. Det vil si... Hun har tre hester. Hun har hannoveraneren hingsten Mills som hun bruker til voltige, hannoveraner hoppa Happy Dream som hun bruker til dressur, også har hun fått et føll etter hestene hennes som heter white Moon. Før jeg ble kjent med Ashley trodde jeg henne var den bortskjemte snobbejenta, men der tokk jeg veldig feil. Som du skjønner så er jeg og Ashley helt forskjellige. Hun har rike foreldre som er advokater, mine foreldre jobber i butikk. Vi er ikke fattige men vi er midt imellom rik og fattig ville jeg tro.

Når jeg red Silver visste jeg godt at jeg ikke passet inn i stallen. Alle som har hester der har hester for flere hundre tusener, og de dyre klærne. Silver var en dyr konkuranse hest innenfor sprang. Hun var epleskimmel med en grå utydelig runding nede ved låret på venstrebakbein. Hun betydde alt for meg. Ashley kjente henne igjennom stallen fordi de hadde trent litt sammen med Mills. Han har ikke hvert den letteste hingsten å handtere.

Eieren sluttet å ri Silver når jeg begynte for hun mente at hun ikke hadde mye tid til henne. Jeg er glad for at hun ikke var så streng og spydig sånn som mange i stallen der er. Inkludert Sasha. Hun eier to av de dyreste spranghestene på stallen, og har mange flotte hester, men hun er altfor streng. Det skal alltid være ryddig og rydder du ikke skapet ditt hver dag får du en advarselslapp med hjem. Og hvis det skjer noe i stallen skylder hun alltid på den personen hun liker minst. Hadde det ikke hvert for at hun har ganske respekt for eieren til Silver så hadde jeg nokk fått mange anklagelser.

Hun har en datter på min alder som henter Kate. Sasha kjøper alt det hun har lyst på og hvis hun ikke vinner det største stevnet selger dem hesten og kjøper en ny. Dem har visst ikke skjønt at hester har følelser. Jeg husker da Silver kon til stallen. Ingen kunne nærme seg henne bortsett fra Anna. Da hun ga meg Silver på for hadde hoppa oppført seg fint og blitt tryggere. Jeg og Anna formet denne praktfulle hesten som nå er død og hadde vi ikke gjort det så hadde Sasha sørget for å få henne avlivet.

Jeg gruet meg litt til neste dag. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle fortelle mamma om hesten jeg fant, eller om hvordan jeg skal få betalt for han......

The Black TornadoWhere stories live. Discover now